Nektek is volt már hogy elaludt a kezetekben a kisgyerek, és utána a kezedben aludt tovább?
Szóval nem raktad le az ágyába, hanem jó érzés volt hogy hozzádbújik, úgy alszik.
Én már születése óta ezt csinálom, imádom amikor rajtam alszik, olyankor csak leülök vele és hallgatom ahogy szuszog. :-)
na hogyne én imádtam altatni ringatni aztan gondol egyett a kislányom 1 évesen este próbáltam ringatni és körberöhögött
letettem az ágyba junior ágyra betakartam odafeküdtem és aludt na erröl ennyit kedves elsö válaszolo
én is imádom(imádnám ha még a karjaim közt aludna el) na de már két éves nagylányzó
2 éves ! :-)
Éjszaka az ágyában alszik, ezzel semmi gondunk. Csak ha pl. délután elalszik a kezemben, akkor olyan nehezen tudom letenni, SŐT :-)
Pár hetesen volt ilyen, nem két évesen. Ne haragudj, nem bántásból, de baromira ráérhetsz. Én alig várom, hogy elaludjanak a gyerekeim, és kajálhassak nyugodtan vagy olvassak vagy megnézzek egy filmet, nem hogy még akkor is kézben tartani.
Hú,két évest, hát nem tudom. És mennyit alszik így?mármint hány percet/órát?
Ilyenkor itthon van a nagylányom is, aki már középiskolás. Ő is sokat segít, egy héten többször ő főz :-)
Kb. fél órát dajkálom ilyenkor.
"Sajnos" már nem sokáig lesz egyedül legkisebb, mert már a pocakomban vannak a pici tesói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!