Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek is volt már hogy...

Nektek is volt már hogy elaludt a kezetekben a kisgyerek, és utána a kezedben aludt tovább?

Figyelt kérdés

Szóval nem raktad le az ágyába, hanem jó érzés volt hogy hozzádbújik, úgy alszik.

Én már születése óta ezt csinálom, imádom amikor rajtam alszik, olyankor csak leülök vele és hallgatom ahogy szuszog. :-)

2012. aug. 10. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Aludni az ágyában kell a babának! Ha így altatod,akkor később sem fog az ágyában aludni.
2012. aug. 10. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:

na hogyne én imádtam altatni ringatni aztan gondol egyett a kislányom 1 évesen este próbáltam ringatni és körberöhögött

letettem az ágyba junior ágyra betakartam odafeküdtem és aludt na erröl ennyit kedves elsö válaszolo

én is imádom(imádnám ha még a karjaim közt aludna el) na de már két éves nagylányzó

2012. aug. 10. 16:47
 3/11 A kérdező kommentje:

2 éves ! :-)

Éjszaka az ágyában alszik, ezzel semmi gondunk. Csak ha pl. délután elalszik a kezemben, akkor olyan nehezen tudom letenni, SŐT :-)

2012. aug. 10. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
én is igy érzem!!! és sose volt az alatással gond Nincs szebb látvány mikor karjaid közt van és nézed az édes arcát mikor alszik akkor a legszebb
2012. aug. 10. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Szoktam hagyni, hogy picit a karjaim között aludjon, mert olyankor hagyja, hogy dajkáljam. Már 16 hónapos "nagy" fiú, egész nap jön-megy, nem igazán igényli az anyai szeretgetést. Ilyenkor kénytelen hagyni. :)
2012. aug. 10. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Pár hetesen volt ilyen, nem két évesen. Ne haragudj, nem bántásból, de baromira ráérhetsz. Én alig várom, hogy elaludjanak a gyerekeim, és kajálhassak nyugodtan vagy olvassak vagy megnézzek egy filmet, nem hogy még akkor is kézben tartani.

Hú,két évest, hát nem tudom. És mennyit alszik így?mármint hány percet/órát?

2012. aug. 10. 18:12
 7/11 A kérdező kommentje:

Ilyenkor itthon van a nagylányom is, aki már középiskolás. Ő is sokat segít, egy héten többször ő főz :-)

Kb. fél órát dajkálom ilyenkor.

"Sajnos" már nem sokáig lesz egyedül legkisebb, mert már a pocakomban vannak a pici tesói.

2012. aug. 10. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én egész nap egyedül vagyok velük, egy 2,5 éves és egy 8 hónapos, úgyhogy én magamat dajkálom:)
2012. aug. 10. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt. Én a mai napig altatom a kisfiamat. 3,5 éves, de nem enged ki a szobából. 25 hónapos koráig szoptattam így azon bealudt. Utána meg megmaradt, hogy mellé kell feküdnöm. De engem nem zavar, imádom nézni ahogy lecsukódik a kis szeme. Majd leszokik erről is. Ismerősömnek a kislány 7 éves koráig igényelte, hogy az anyukája bent legyen vele.
2012. aug. 10. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
A kisfiam 3 évesen kezdte az ovit. Nagyon jó alvó a mai napig. Az ovi első évében sokszor volt, hogy kora estére nagyon álmos lett, pedig aludt az oviban. Emlékszem, hogy amikor már 7-8 hónapos terhes voltam a hugival, akkor is többször volt olyan, hogy ültem a széken, odajött a fiam kb. 5-fél 6 körül, beleült velem szemben az ölembe, és kb. fél perc alatt elaludt rajtam. Így ültem két és fél órát, mozdulatlanul, a hugi egyfolytában rugdosott. :D
2012. aug. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!