Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek is volt már hogy...

Nektek is volt már hogy elaludt a kezetekben a kisgyerek, és utána a kezedben aludt tovább?

Figyelt kérdés

Szóval nem raktad le az ágyába, hanem jó érzés volt hogy hozzádbújik, úgy alszik.

Én már születése óta ezt csinálom, imádom amikor rajtam alszik, olyankor csak leülök vele és hallgatom ahogy szuszog. :-)

2012. aug. 10. 16:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az én fiam 2 éves, kicsi korában amig szopott addig nagyon sokat aludt a kezemben, vagy babakocsiban de ágyában nem akart, elrontottam, sose volt idöm semmire, mert ha aludt a kezemben volt ha meg ébren ,akkor is mert orditott a kiságyban. most 2 éves, 1 éves kora ota rászoktattam a kiságyra 2 nap volt, azota egy szo nélkül elszik benne, nem igényli hogy ott legyek, mutatja hogy menjek ki egyedül elaszik, éjjel végig alszik, azota nem alszik el autoban se babakocsiban. a kezemben meg egy pillantra nem marad meg, közelharcot kell vivnom egy pusziért.. pedig imádjuk egymást.. én már azt várom hogy nagy ágyban aludjon ,akkor majd titokban beosonok és jol megölelgtem,
2012. aug. 10. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!