Magán ovi vagy állami ovi? Iskolakezdésre látszik, hogy ki hova járt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 18:37
1/4 anonim válasza:
Nem. Az enyémek a sima körzetibe jártak, átlagos hely, aranyos óvónénikkel. Az onnan kikerült gyerekekből utána lettek kitűnő tanulók, átlagos tanulók, rossz tanulók, kedvesek és aranyosak, ügyes kis versmondók, visszahúzódó félénkek, bunkó agresszív parasztok....A családtól függ, hogy nevelik a gyerekeket, mennyit foglalkoznak velük.. Amelyik gyereket otthon a tévé nevelte, azzal az oviban sem tudtak sokat kezdeni, alig bírták lekötni.
2/4 anonim válasza:
teljesen mindegy
az a lényeg h az óvónő milyen államiban is lehet jót kikapni és magánba is rosszat
mi államiba jártunk de olyan iskola előkészítő volt ott h a gyerekek szinte semmit nem kellet tanulnia a suliba :-)
olvasni tudtak már írni is nyomtatottal mire iskolába mentek rengeteg dalt mondókát alap környezetismereti dolgokat tanítottak nekik meg játékosan
3/4 anonim válasza:
Leginkább az otthoni nevelés számít a magánoviba se fogják a szülök helyet nevelni a gyereket csak tartanak neki 1 angolórát aminek túl sok eredménye nem lesz.
4/4 anonim válasza:
Nekem a kisocsem jart magan angol ovdaba. Neki nagyon jo nyelverzeke lett ezert kettannyelvu suliban is jart utanna. Megvan neki angolbol a felsofoku nyelvvizsgaja, nemetbol es olaszbol a kozepfoku. Sokat jart gyakorlatra nemet es angol nagykovetsegekre es nemsokara ott is fog dolgozni. Ugyhogy neki nagyon sokat segitett, hogy mar kiskoraban ket nyelvre tanitottak es megszeretettek vele. En sima oviba jartam de nem lettem elveszett ember de nem is vagyok olyan fogekony es okos mint az ocsem. En egy irodaban melozom kulfoldon mar 7 eve es meg remelme sokig itt is fogok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!