Anyukák, akik magánbölcsibe-magánoviba adtátok a gyerkőcöt, miért döntöttetek így az állami helyett?
Én bölcsit tartottam fontosnak, hogy legyen magán (bár ugye ez pénztrácafüggő). Kis létszám, családias légkör, jó étkeztetés, odafigyelés a szülői és gyermek igényeire stb...
Nekem egy csemetém van eddig, és persze óvom-féltem, a legjobbat akarom neki, (nehogy ne legyen rajta sapka ha picit fúj a szél :), aludjon rendesen.. stb. Gondolom első gyerekes anyukák ilyenek.. :))
Ovinál csak akkor adnám magánba, ha nem vennék fel. Most fogjuk kezdeni szeptemberben az ovit államiban, ha nem veszik fel, magán lesz!
Ovinál ugyanazok a szempontok mint a bölcsinél...
Mert 2 utcára van a munkahelyemtől, és céges alapítványi bölcsi.
Ha nem itt dolgoznék, valszeg nem ide járatnám, mert nem nyújt többet, mint egy állami, viszont kajával együtt külsősöknek 42.000 Ft lenne, annyit viszon nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!