Állami oviban simán lehet félnapos ellátást kérni?
Tudtommal ez nem hivatalos verzió. Vagy jár a gyerek oviba vagy nem. Az, hogy te hazaviszed ebéd után vagy alvás után, a te szívességed az óvoda felé, szuverén döntésed.
Még hogy el lehet-e hozni ebéd után? Örülnek, ha nem 25 gyerek van a csoportban csak 24. Örömmel kiadják. Amúgy is nyilván kiadják hisz a te gyereked.
Lehet félnapra vinni a gyereket oviba.
Az én tanácsom, hogy ezt beiratkozáskor ne írd a papírra, mert akkor ehhez ragaszkodnak majd egész évben de lehet hogy Nektek addigra már jobb lenne ha ottaludna. Ha feltétele a felvételnek a félnap, akkor persze írd rá. Uzsonnát le lehet mondani, ha ebéd után hazaviszed. Az óvonők örülnek, ha délutánra kevesebb gyerek marad és ált. a gyereknek is jobb. Gyedes anyukáktól ezt el is várják. Ez friss tapasztalat, januártól jár oviba a fiam félnapra.
Az egyik anyuka ráírta a beiratkozási lapra a élnapot, és most emiatt nem maradhat a lánya délután, pedig neki nehéz a kicsivel jönni érte. Ezért elég ha szeptemberben szólsz a fél nap miatt, addig meglátod.
Hányadik kerület?
Köszi a válaszokat. :) Őrbottyán, nagyközség. ;) Nincs tumultus úgy tudom, van elég hely, én csak miattunk gondoltam. Pár nap múlva beiratkozás, de akkor ezt nem fogok hirdetni, h lehet hogy félnapos lesz. :P
Mégegyszer köszi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!