Nagyon nehéz állami bölcsibe bekerülni?
Nálunk nagyjából esélytelen bekerülni. 30ezres város, a bölcsi meg csak 12 férőhelyes.
De azért szerintem is rá kell kérdezni, mert egyes helyeken nagyobb az esély a bekerülésre. S minél előbb írasd őt be, ha még nem tetted meg esetleg.
Én már születésekor beírattam alányom, hogy 2 évesen felvegyék, de így is csak a 80. lett a listán. Úgyhogy én most keresem az alternatív lehetőségeket, mert októberben 2 éves lesz.
Ahogy írta az 1. is...attól függ, hol laktok.
Mi Bp. 13. kerületben, itt van elég hely, nincs várólista.
9 bölcsi van a kerületben, és most is van olyan, ahol van hely, ás ahová akár év közben is felveszik a gyereket. 1 hónappal előbb kell csak jelentkezni.
Ugyanakkor vannak olyan települések, ahol egyáltalán nincs bölcsi, és olyan is, ahol annyira kevés a hely, hogy már a baba születése előtt fel kell íratkozni a listára, és még így sem biztos, hogy bekerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!