Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bátrabbnak kellene lennem?...

Bátrabbnak kellene lennem? Vagy inkább türelmesnek?

Figyelt kérdés

1 hónapja került le a lányomról a pelenka. Mondhatom,hogy 3 hete szobatiszta,baleset sem fordult elő.

Viszont az alvásnál még kell. Van még benne pisi, és néha a kaka is oda megy délután(eddig 2 alkaalommal):

Több ismerős is javasolta,hogy vegyem le róla, majd ha véletlen bepisil,akkor ráérez,hogy itt sincs pelus és leszokik róla. Mit gondoltok????

2012. aug. 14. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Én levenném róla a pelust.
2012. aug. 14. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem vettem le róla alváshoz a pelust, csak akkor, amikor tartósan nem pisilt bele.

Sőt 3,5 éves, és ha dinnyét eszik még most is húzok rá egy pelust estére, mert bizony dinnye után vannak még balesetek.

2012. aug. 14. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sem venném le róla.

1 az, hogy álomban nagyon ellezulnak az izmok, még valószínű nem ért meg rá.

Ha több ilyen baleset lesz, lehet elmegy a kedve az egésztől, és visszaesés is lehet, illetve nem tud nyugton aludni, mert attól "fél" hogy bepisil, sztem kár ezzel stresszelni, tök ügyes így is, hogy nappalra 1 baleset sem volt. :-)

2012. aug. 14. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor vedd le, ha többnyire száraz a pelus, vagy ha ő kéri. Az én lányom 2 évesen lett szobatiszta nappalra, alváshoz délután 2,5 éves koráig kérte a pelust, aztán egy délután mondta hogy nem kell. Sosem volt baleset. Éjjelre 1 hónappal később hagytuk el, szintén az ő kérésére, és 2x történ baleset, úgy hogy sosem keltegettem, meg eröltettem hogy pisiljünk lefekvés előtt stb.

Kaki 3,5 éves koráig csak pelusba ment, aztán egyszercsak mondta hogy most a WC-re megy. Azóta csak a WC-t használja (Sosem bilizett, és WC-szűkítőt sem fogadott el).

Mindennek eljön az ideje, én azt vallom és akkor megy egyik napról a másikra, amúgy meg csak szenvedés.

2012. aug. 14. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
én nem vennem le
2012. aug. 14. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Én konkrétan úgy ahogy van elvettem a fiamtól a pelenkát.Közöltem hogy innentől kezdve nincs pelus, és nem is volt itthon valójában egy darab sem, így éjjelre se kapott.Egy hétig minden nap ágyneműt mostam az igaz, de tovább nem tartott, rájött hogy nem jó ám a pisis ágyban aludni.

Az is igaz viszont hogy én azért folyamodtam ennyire drasztikus módszerhez, mert rafinált volt.

Napközben egyáltalán nem adtam rá pelust, se nadrágot csak kis trikót a nagy melegekben.Alváshoz viszont igen, délután is és este is.Eleinte pisilt mindenhova csak a bilibe, wc-be nem.Aztán elkezdte azt hogy miután tudta hogy alváshoz úgy is kap pelenkát, egész délelött meg délután vissza tartotta, és amikor ráadtam a pelust akkor pisilt, kakilt.

2012. aug. 16. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha majd 2-3 hét eltelik úgy, hogy szárazon marad az alváshoz használt pelus, akkor hagyjátok el.
2012. aug. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!