Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesen türelmesnek lenni...

Terhesen türelmesnek lenni nagyon elleven gyermek mellett hogy lehet?

Figyelt kérdés
Olyan anyukák véleményére,és tapasztalatára lennék kiváncsi akinek van már 1 vagy 2 gyereke,és mellette terhes.Hogy vannak-e nehézségek a nevelésben hogyan oldják meg ha nincs segitséguk.Mennyire érzik ugy hogy türelmesebbek lehetnének a gyerekeikhez,és plusz a meleg miben befolyásolja a mindennapokat,mert ez igy elég nehéz lehet.
2009. júl. 17. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.én most a negyedik babot várom(nem terveztük) és észrevettem hogy kevesebb türelmwem van a nagyokra.Imádom szeretem öket mégse tudok türelmes lenni.Nehéz mert párom reggel elmegy és este jön meg a melobol igy minden rámmarad.Sokkal feszültebb,ingerlékenyebb vagyok mint terhesség elött.Sajnos.
2009. júl. 17. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Lányom 13 hós, és 7 hetes vagyok. Az elsővel semmi bajom nem volt, de most fáradt és ingerlékeny vagyok. VAgy a terhességtől, vagy a 13 hónapja tartó kimerültségtől, vagy a melegtől, vagy csak ilyen időszak van , nem tudom.

De én is a kicsit sajnálom hogy ilyen vagyok.

Nekem egy dolog vált be-többségében be is jön- hogy reggel úgy kele, hogy elmondom magamnak, hogy ma türelmes leszek, nem leszek feszült, ingerült, szeretem a lányom, szüksége van rám, és figyelni fogok rá. Nem engedem meg magamnak, hogy felidegesítsen.

PRóbáld meg, az agy nagy úr:-) Nekem szokott használni, és ilyenkor a lányon is látom hogy felszabadultabb:-)

Na meg tudatosan igyekszem nem mérgelődni, de persze nehéz, mikor kaja közben a lakás minden zugában főzelék van...:-))De hát nem ő tehet róla

2009. júl. 17. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom már 2 éves 2 hónapos.15 hónapos terhes vagyok. Én is úgy érzem kevesebbet foglalkozok vele. Most is ugye itt netezek, ahelyett, hogy vele játszanék! De most például olyan jól elvan a babáival. Próbálom önállóságra szoktatni, pakolja el a játékait, egyedül eszik, idehoz ezt-azt, ha megkérem rá. Így nekem is könyebb lesz majd. Soha nem mondja, hogy vegyem fel ( nemcsak nekem, másnak se).Jön a saját lábán, vagy motoron, ha messzire megyünk akkor viszünk babakocsit. Ülve szokott az ölembe kéreszkedni, de mostanában már nem esik jól, mert nyomja a pocakom. De ő még nem érti, hogy miért.
2009. júl. 17. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
A kisfiam 15hónapos én 24hetes vagyok valóban sokkal fáradtabb vagyok és idegesebb de mi vállaltuk mind a két babát igy most főleg a nagy meleg miatt is szenvedek de megéri!!!
2009. júl. 17. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
11:32-es.. Nem 15 hetes terhes vagy a honap helyett?? Mert akkor elegge tulhordtad a babat! :) Tudom hogy veletlen volt,csak hirtelen meglepodtem. :)
2009. júl. 17. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg. 15 hetes persze. Ez is a meleg miatt volt...
2009. júl. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!