6 hónapos terhesen el lehet menni munkanélkülire?
Ha volt munkaviszonyod akkor igen..Én 6,5 hónapos vagyok..2 hete még gyesen voltam a nagylányommal,de ahhoz hogy gyedet és a tgyást megkapjam most a másodiknál be kellett jelentkeznek munkanélkülire hogy a szülésig kitartson az ellátás...És a szülés napjáig meglegyen a 365 nap az elmúlt 2 évben összesen....Tb szakértőnél érdeklődtem ő mondta...Most apa van gyesen....
26hkm...
Igen, a hírekben hallottam. 90 nap lett. Ez teljesen jogos, kevés a munkanélküli, könnyű elhelyezkedni, dübörög a gazdaság... Idióták
Azért Te is bátor vagy, hogy ilyenkor vállalsz gyereket. Bár ennél már csak rosszabb lesz, ahhoz képest most még jó...
Igen,mától már csak 90 nap jár..Én még hál"Istennek beleestem a 6 hónapban mert 23-án mentem...
A lényeg hogy úgy számold ki hogy a 90 napba belessen a szülésed,mivel a szülés napján még biztosítottnak kell lenned,csak akkor jár a tgyás és a gyed...Úgy jelentkezz...
26hkm ismét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!