Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit rontottam el? nincs el a...

Mit rontottam el? nincs el a kocsiban a babakocsiban, hanem alszik. Hihetetlen hisztit vág le nagyon nehez türelmesnek lenni. Ugy kitornázza magát!

Figyelt kérdés
babapiskotat neha elfogadja de van hogy az se válik be.játékok vannak de nem érdeklik,mit tegyek?
2009. ápr. 8. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idős? A babapiskóta nem biztos, hogy a legjobb megoldás, hogy nyugton legyen a gyerek. Inkább ne is szoktasd rá. Csak akkor kapjon, ha étkezés van. Mivel nem tudom mennyi idős így nem tudok tanácsot adni. De próbáld megtalálni az egyensúlyt: Foglalkozz is vele amikor igényli, de azért meg kell tanulnia egyedül is játszani. A hisztire nem biztos, hogy mindig kell reagálni, bár ezt nyilvános helyen nehéz megállni, de próbáld meg.
2009. ápr. 8. 11:04
 2/3 A kérdező kommentje:
7hós
2009. ápr. 8. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor még biztos nem rontottál el semmit. Még simán tudsz változtatni a szokásain. De arra vigyázz, hogy nehogy elkapasd pl babapiskótával, vagy babakocsiban ringatással, ölbe vevéssel. Ha kibírhatatlanul hisztis akkor lehet unatkozik, vagy éppen fáradt, de a foga is jöhet. Itt a jó idő, sétáljatok nagyokat, mutasd meg neki a világot. Azt meg meg kell szoknia, hogy megüljön a kocsiban, mert egy ideig még ott fog ülni. Ezért próbáld elterelni a figyelmét amikor ki akar szállni.
2009. ápr. 8. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!