Babát szeretnék, de párom nem! Türelmesnek kell lennem?
Tudom milyen az vágyni egy babára,de elérhetetlennek tűnik.1 évvel ezelőtt megkérte párom a kezem,és akkor azt mondta márciusba vágjunk bele a babatémába,boldog voltam,madarat lehetett volna fogatni velem,mindenhol mondtuk,hogy ez lesz,és milyen jó.Márciusba viszont nem vágtunk bele,mert mondta párom,augusztusba változások lesznek a munkahelyén,és 2 ember menni fog,fél ő az egyik,így nehezen,de beletörődtem.Aztán az augusztusból se lett semmi,mert rájött ő még nem akar babát,belegondolt és még nem akarja.Gondolhatjátok mit éreztem.Most töltöttem a 30-at,dübörögnek az anyai ösztönök,és nem lehetek még anya.Azt mondta majd akar,de nem most!De akkor mikor??Ez nagyon rossz érzés!Most már beszélni se szeretek róla,mert csak vita van belőle,rossz hogy ez a téma csak feszültséget szül.Kicsit becsapottnak érzem magam,vártam,örültem és a rózsaszín lufi kidurrant!
Várok,mert szeretem a párom,de a babatervezés még messze van,úgy érzem!:((
Nem riogatni akarlak, de egy ismerősömék pont ezért váltak el most nemrég. Bár ott a lány, már jóval több,mint 30! A srác az esküvő előtt beígrte,hogy a gyerek úgy a gyerek, most meg két év házasság után mondta,hogy ő mégsem akar. Nem tudták megoldani, mert a srácot nem lehetett meggyőzni, a lány meg nem hajlandó beletörődni!
Próbáljátok megbeszélni. Egy kapcsolatban az nem működik,hogy az egyik eldönt valamit, a másik meg el kell,hogy fogadja!
Állapodjatok meg, akkor mondjuk max. egy évben. Hogy annyit még vársz, de ha akkor sem akar,akkor át kell gondolni a kapcsolatotokat! Meg kell értenie,hogy egy nőnek vannak biológiai korlátai a teherbeeséssel, szüléssel kapcsolatban!
Ahogy írják, vagy bele törödsz hogy késöbb de itt ott van a soha lehetösége is vagy egyszerüen lelépsz és még most keresel egy megfelelö partnert.
Persze azt is megteheted hogy vársz most még pár évet, de egyre rosszabb lesz majd a párkeresés minél idösebb leszel. Pl 35 évesen eszmélsz rá hogy elhagyod és keresel mást, akkor már sok elvált férfinak akár több nagyobb gyereke is van és nem akar megint bébi sírást hallgatni, akkor még nehezebb lesz párt találnod gyerekre.
a kor haladtával egyre kisebb az esély vagyis nehezebb teherbe esni, én is 30 vagyok mi 1 éve próbálkozunk de nálunk a párom is nagyon szeretné.
nagyon sajnállak, hogy el kell nyomnod az érzéseidet.
Nem, nem szabad erőltetni. De mondjuk én nem tudom,hogy várnék-e éveket,ha már 30 lennék!
Ha akar találni lelkitársat, akkor fog is. Ha nem ezért,akkor másért!
Sajnos igenis mennek szét ezért emberek! Nem egy pár van a környezetemben,aki nem tudott ebben megegyezni.
De egy nőnek évekig elnyomni az ösztönt,főleg,ha már a korban is benne van, hát...
Erőltetni én se erőltettem,mindig ő mondogatta,a 2 időpontot is ő mondta.Aztán hirtelen meggondolta magát,persze nem hagytam szó nélkül,és vita lett belőle.Ezt nem ilyen könnyű csak úgy lezárni,hogy oké,most így gondolod,holnap meg már teljesen máshogy.:(
Próbálok nem beszélni róla,eldöntöttem,nem is mondogatom neki,remélem ez beválik,de szerintem ha nem akar,nem azért nem akar,mert én mondogattam neki,hiszen előtte együtt terveztük.Próbálom lefoglalni magam,tornázok stb,és várok!
Utolsó válaszoló,örülök,hogy minden rendbe jött!Sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!