Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után feladjam, avagy érdemes türelmesnek lennem? Uraim főként önökhöz szól a kérdésem.
Van egy 30 éves srác, az egyetemről ismerem. Minden nap felhívott egy időben, 3 hónapon át. Ebben segítsek majd abban....stb. A vizsgaidőszaknak júliusban lett vége. Júli közepén hívott, azóta nem.
Szeptemberben megint sokat látom majd. Ennyi idő után ne is reméljek, ha nem lépett, meg azóta semmi hír róla, vagy legyek türelmes inkább?
Lehet csak nincs ürügy?
Mit gondoltok?
22/L
Nyáron becsajozott, mi ebben a meglepő? Végülis ahogy te, úgy más is vágyhat rá.
Ha pasit akartok csajok tessék lépni, ez egy verseny!
Sajnálom, biztos nem ezt akartad hallani, de az elsőnek igaza lehet.
Tényleg a mai világban már Ti is nyugodtan kezdeményezzetek bátran. :)
Nem csajozott be. :) Sokat dolgozik. De most miért nem jutok eszébe naponta?
Létezne, hogy képes felhívni minden nap 1 tantárgy miatt. A barátaim szerint tuti ürügy volt. Most le vagyok ejtve?
De Uraim!
3 hónap alatt összeszedhette volna a bátorságát. Nem?
kicsit hasonló szituáció: főiskoláról ismertem egy lányt, ott egyre többet beszélgettünk, jött a vizsgaidőszak aztán mégtöbbet. nyár lett, eszébe se jutottam. én kerestem, de rövid idő alatt kiderült, hogy nem kellett volna. aztán szeptemberben már nem is beszéltünk.
azt gondolom, hogy ha bármit is akarna tőled akkor legalább valahol írt volna, vagy felhívott volna, vagy bármi.
röviden-tömören: nem kellesz eléggé...
Vagy nem kellesz eléggé, vagy nem mer így lépni!
Várd meg az őszt és akkor talán már kiderül mit akar vagy mit nem akar!
Van egy csaj az egyetemen, vizsgaidőszakban gyakran hívtam, mert egy csoportban voltunk, de azután vége lett a vizsgáknak és már nem hívom, mert nem kell az info.
Ha érdekelnéd a srácot hívott volna.
25/F
Szóval három hónapig mindennap felhívott téged, de te nem őt. Legyezte a hiúságodat, de most, hogy vége, már ki vagy akadva.
Elege lett és keresett valaki mást.
"3 hónap alatt összeszedhette volna a bátorságát. Nem?"
És te miért nem szedted össze a bátorságodat? Elvileg te is ugyanúgy akartad a kapcsolatot nem? De még arra sem volták képes, hogy felvett azt a k.rva telefont és te is érdeklődj iránta.
Ne csodálkozz, ha elege lett. A férfiak sem érzéketlen állatok, akik elviselnek minden szart és futnak utánatok ész nélkül. Majd talál valakit, aki megbecsüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!