Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után feladjam, avagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után feladjam, avagy érdemes türelmesnek lennem? Uraim főként önökhöz szól a kérdésem.

Figyelt kérdés

Van egy 30 éves srác, az egyetemről ismerem. Minden nap felhívott egy időben, 3 hónapon át. Ebben segítsek majd abban....stb. A vizsgaidőszaknak júliusban lett vége. Júli közepén hívott, azóta nem.

Szeptemberben megint sokat látom majd. Ennyi idő után ne is reméljek, ha nem lépett, meg azóta semmi hír róla, vagy legyek türelmes inkább?

Lehet csak nincs ürügy?

Mit gondoltok?

22/L

2011. aug. 14. 19:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Honnan veszed, hogy nem kerestem? Egy szóval nem írtam ilyet. Írtam neki, hívtam néha. Sőt, azt is elmondtam, hogy kedvelem.

2011. aug. 15. 17:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok analfabéta, de ilyet egy szóval nem írtál, csak azt részletezed, hogy nem keresett.

Lehet, hogy tényleg a tantárggyal volt baja és ezért kérte a segítséged. Az meg, hogy azt mondtad, hogy kedveled, nem jelent semmit. Egy barátot is lehet kedvelni. Úgy tűnik, hogy nem fog lépni, így ha akarsz valamit, neked kell határozott lépéseket tenned.

2011. aug. 16. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!