Mindenkinek ennyire nehéz türelmesnek lenni a babára várva?
Nem nincs olyan ember aki ilyen helyzetben nyugodt marad.
Próbálj meg ne erre gondolni.Tudom hogy nagyon szeretnéd,de pont ez a baj hogy már görcsösen akarod.Ha másra terelődik el a figyelmed és lenyugszol egyből sikerül majd.
Nyugodj meg ez a kulcsszó.
Drukkolok nektek.:)
Szia!
Én is így vagyok mi Te!
Nekem már van egy kisfiam, aki 15 hónapos sikertelen próbálkozás után jött össze.
Most újra ez van. 3. hónapja próbálkozunk a tesóval, eddig sikertelen.
Minden jót!
Meg kell,hogy nyugtassalak,mindenkinek ilyen nehéz!Szerintem aki gyereket akar,az mindenki egy kicsit rágörcsöl,idegesebb!
Pláne azokban az esetekben,akik már régen hónapok/évek óta várják a csodát!És ezzel Én is így vagyok,mint Te!Mióta próbálkoztok?
Még csak négy hónapja próbálkozunk, ebből egyik hónapban 2 teszt is pozitív volt egymás után, nagyon boldogok voltunk és még aznap el is vetéltem, amikor megcsináltam a tesztet. Nagyon rossz egybeesés. Pedig annyira örültem, nagyon fájt fizikailag is (derekam borzasztóan), de lelkileg a csalódás százszor rosszabb volt.Mostmár tudom, hogy túl korán volt a teszt. Most újra reménykedem. De már nem merem elkapkodni a tesztet. Nekem még Első baba lenne.
Mindenkinek szoktak korai tünetei lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!