Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenkinek ennyire nehéz...

Mindenkinek ennyire nehéz türelmesnek lenni a babára várva?

Figyelt kérdés
Minden hónapban annyira reménykedem, és mindíg annyira csalódok amikor nem sikerül, vagy vetélésis volt már a vége. Van olyan aki ilyen helyzetben nyugodt tud maradni? Mire gondoltok, hogyan fogjátok fel a kudarcokat?
2010. nov. 23. 20:35
 1/6 anonim válasza:

Nem nincs olyan ember aki ilyen helyzetben nyugodt marad.

Próbálj meg ne erre gondolni.Tudom hogy nagyon szeretnéd,de pont ez a baj hogy már görcsösen akarod.Ha másra terelődik el a figyelmed és lenyugszol egyből sikerül majd.

Nyugodj meg ez a kulcsszó.

Drukkolok nektek.:)

2010. nov. 23. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy, hogy vissza írtál. Az eszemmel én is tudom,csak egyszerűen nehéz nem erre gondolni. Neked sikerült már a babácska?
2010. nov. 23. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így vagyok mi Te!

Nekem már van egy kisfiam, aki 15 hónapos sikertelen próbálkozás után jött össze.

Most újra ez van. 3. hónapja próbálkozunk a tesóval, eddig sikertelen.

Minden jót!

2010. nov. 23. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Meg kell,hogy nyugtassalak,mindenkinek ilyen nehéz!Szerintem aki gyereket akar,az mindenki egy kicsit rágörcsöl,idegesebb!

Pláne azokban az esetekben,akik már régen hónapok/évek óta várják a csodát!És ezzel Én is így vagyok,mint Te!Mióta próbálkoztok?

2010. nov. 24. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
én is fanatikus vagyok pedig már van egy gyerekem,vele is ez volt,mikor elmult 6 honapos és elkezdtem a hozzátáplálást azonnal rááltunk a kistesóra és megint ugyanolyan hülye vagyok mint akkor voltam,havonta tesztelgetek,fél éve hiába,minden percemben gondolok rá mennyire vágyom rá hogy terhes legyek ,együtt érzek veled,én is nagyon türelmetlen vagyok.kitartás mindenkinek,egyszer csak sikerül.neked elsö lesz?
2010. nov. 24. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Még csak négy hónapja próbálkozunk, ebből egyik hónapban 2 teszt is pozitív volt egymás után, nagyon boldogok voltunk és még aznap el is vetéltem, amikor megcsináltam a tesztet. Nagyon rossz egybeesés. Pedig annyira örültem, nagyon fájt fizikailag is (derekam borzasztóan), de lelkileg a csalódás százszor rosszabb volt.Mostmár tudom, hogy túl korán volt a teszt. Most újra reménykedem. De már nem merem elkapkodni a tesztet. Nekem még Első baba lenne.

Mindenkinek szoktak korai tünetei lenni?

2010. nov. 24. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!