Mindenkinek fájt a hasa Clostys peteéréskor vagy honnan tudta hogy peteérése van?
Szia. Nekem semmilyen fájdalmam nem volt a closti mellett, és sajnos peteérésem sem. :( Nekem az orvos UH-on követte. Úgy tudom, ez a szokás, mivel vannak veszélyei a szedésének.
Utána hónapban viszont, amikor már nem szedtem, megfogant a baba. :)
Sok sikert! :)
elvileg 11-16. nap között van pé átlagosan, nekem kb akkortájt volt folyás,már nincs,bár bonyolult,mert nekem ciszta miatt nem volt pé, a műtét óta 25 naposak a ciklusaim(eddig 2 volt). és most is azt várom, hogy úgy jönne meg,de inkább ne:)
ez vasárnap lenne,remélem nem jön meg.
nekem azt mondta a doki, hogy ha nem jön a baba, a 2. clostys hónapban menjek uh-ra.
AZ én kérdésem volt akkor:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Tehát IGEN,fájta hasam és mellé ovu teszteltem is!
Semmit nem éreztem, mikor Clostyt szedtem, pedig volt peteérésem, (a doki is látta UH-n a tüszőket, és méhenkívülim lett belőle). Ettől függetlenül te érezheted a tüneteket.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!