A peteéréskor mindenkinek van nyúlós nyák? És ezt a nyákot a bugyin lehet látni vagy egészen mélyen a méhszájnál?
Ha a peteérés a 14. nap körül van, akkor kb. max. 5 nappal a tüszőrepedés előtt megjelenik a tojásfehérje állagú nyúlós váladék.
Akkor a legegyértelműbb, amikor reggel felkelsz és kimész pisilni, de előtte wc papírral megtörlöd magad. A papíron nagyon szépen látható az állag.
Akkor repedt meg a tüsző, ha ez a váladék hirtelen eltűnik. Száraz leszel, nincs folyás, váladékozás.
szia változo ez a cervixnyák, nekem volt egy idö hogy minden honapban tapasztaltam a 13-14.-napon, de amikor teherbeestem nem volt semmi, végig krémes voltam... söt még az elötte lévö 3 honapban is.meg is ilyedtem hogy van e egyáltalán peteérésem. aztán látod mégis összejött a baba elsöre...
szerintem ha rendszeres 28 naposak a ciklusaid akkor a mensitöl számitott 12 13 14 15.-napon huzzatok bele és akkor tuti nem késitek le a petét :)ja és ha esetleg hömérözöl azon is láthatod, hogy mikor zajlik la a peteérés. amikor a megszokottol pár fokot feljebbugrik a höd akkor már lezajlott. még aznap érdemes akciozni, de utána már valoszinüleg nem. amiatt meg szerintem ne izgulj hogy legutobb nem a 28.-napra jött meg. emlékszem egyszer velem is elöfordult 42.-napra jött meg. pedig mindig rendszeres nálam is.
amugy egy tanács csináljátok minden nap, ha tudjátok. mi ugy csináltuk, és bevált :)
sok sikert, remélem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!