Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rácsaptam vizes kézzel a...

Rácsaptam vizes kézzel a lányom combjára, be is pirosodott, olyan lelkifurdalásom van, jártatok már igy?

Figyelt kérdés
Tudom sokan megvettek ezért,de mostam a követ jó domestosos vizzel,odajött pancsizni,megmostam a kezét,bevittem a szobájába.majd megint ott termet,megint rászóltam,hirtelen belenyúlt,és inni akart a vizből.Erre felkaptam megmostam a kezét,elkezdett vergődni,és rácsaptam.Utánna megbántam már,de ez hirtelen jött ki.
2012. aug. 11. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

-,hirtelen belenyúlt,és inni akart a vizből-

Ön nem értette a kérdés.Vagy esetleg más felmosó vízből ihat?:)

2012. aug. 11. 21:51
 12/13 fotucsok ***** válasza:

Szerintem már rég elmúlt a pirosság :))))

nyugi!

2012. aug. 11. 22:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok,aranyosak vagytok!Megmondom őszintén,azt hittem lesznek,olyan válászok a rácsapásra,amik elitélnek érte.Persze én se verem a gyerekemet,de néha rácsapok a kezére.Viszont ez a mostani,kicsit "sok volt"mármint,hogy vizes volt a kezem,nagyobbra is sikerült,mint gondoltam.Nem látszik semmi már,ő is elfelejtette hamar.
2012. aug. 12. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!