Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Iszonyatos lelkifurdalásom...

Iszonyatos lelkifurdalásom van, ha valami gond lesz, azért én vagyok a hibás. Milyen gondok lehetnek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Vasárnap esti fürdéskor 1,5 évesem belekakilt a fürdővízbe, ki is vettük őket azonnal 4 éves testvérével. A kádból halásztam egyet, leengedtem a vizet, később akartam kifertőtleníteni, amit további más teendők miatt akkor nem tettem meg, sőt másnap totálisan elfelejtettem. Hétfő esti fürdetéskor mikor vígan pancsoltak már villant be, hogy nem fertőtlenítettem. Nagyon félek, hogy valami bajuk lesz, bekapták a kezüket stb... És én vagyok a trehány, hibás, ami máskor pedig nem jellemző...
2010. okt. 19. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, ennyitől semmi bajuk sem lesz! Ne aggódj!
2010. okt. 19. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne már!És amikor az oviban,vagy máshol nem mosnak kezet,és úgy mennek enni?!Vagy a kicsi mindenfélét megkóstol?!Ne idegeskedj,és ne tartsd magad trehánynak,vagy hibásnak!Egy szintén 2 gyerekes anyuka
2010. okt. 19. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést! Nehogy már a 4 évesed még sosem kapta be a piszkos kezét vagy akár a 1,5 éves... Gondolom,szoktak kint játszani, ott mindent megfognak, nem jársz utánuk fertőtlenítővel... Ha ennyitől bajuk lesz, akkor nincs immunrendszerük :) Különben a legtöbb kisgyerek megeszik rengeteg undorító dolgot és nincs semmi bajuk tőle... Van, aki még a kakit is megkóstolja...
2010. okt. 19. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Fertőtleníteni akkor kell, ha betegek voltak akkor, egyébként elég mosószeres vízzel átmosni.
2010. okt. 19. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Jajj ne aggódj, nem lesz semmi bajuk :) Nyugiii :)
2010. okt. 20. 08:38
 6/6 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm
2010. okt. 20. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!