Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Banantol pirosodott ennyire ki?

Banantol pirosodott ennyire ki?

Figyelt kérdés
fel eves kisfiam 2 napja nagyobb mennyisegu banant kapott (tegnap meg ma)es azota (nem tudom mashogy korulirni),olyat kakil,mint a homok. Viszont mara nagyon kipirosodott a zacsija alatt,meg estere mar a zacsija is. Nagyon voros es erintesre nagyon faj is neki. Krem vagy a hintopor mulasztja el hamarabb neki?
2011. jún. 12. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:

ha banánt evett, attól a kakijában fekete cérnaszerű szálak kellenek hogy legyenek

inkább BORAX KRÉMET ajánlom.

2011. jún. 12. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnénink, hogy max annyi centi banánt ehet a babám, ahány hónapos! Vigyázni kell a nálunk nem honos gyümölcsökkel, érdemes inkább az olyanokkal megismertetni az első 1 évben, amik nálunk is megteremnek! Bocsánat, hogy nem közvetlenül a kérdésre válaszoltam! Remélem gyorsan helyrejön a babád!
2011. jún. 12. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Sudocream is jó rá! :)
2011. jún. 12. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:

A babám allergiás a banánra.Apja parlagfű allergiás, ő pedig keresztallergiás lett a banánra.Az allergia először a pelus alatt jön ki, mivel ott meleg van.

Ha tényleg ételallergia, akkor ne takard be túl melegen, és figyeld, hogy a teste többi részén nem jönnek-e a pötyik.Pillanatok alatt kiütheti.Éjszaka is nézd meg!

Ha csak pelenkakiütésről van szó, akkor a krém segít.Ha viszont banánallergia, akkor sajna nem.

2011. jún. 12. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Remelem nem lesz allergia!
2011. jún. 12. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy a kaki csípte ki, nekünk a sudocrem nem a legjobb, a bepanthen igen. mi is esszük a banánt, viszont nekem azt javasolták, hogy a belsejében lévő magokat szedjem ki kiskanállal, mert az allergizál. Mostanában (szerintem a fogzés miatt) a kaki vizsont nálunk is okoz gondot, eddig nem zavarta, de most szinte azonnal ki kell cserélni a pelust, mert piros lesz neki:((((

6 hós

2011. jún. 13. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!