Lehet hasfájás banántól?
Figyelt kérdés
6 hónapos kisfiamnak tegnap este adtam banánt kb.felet evett meg,az éjszaka elég húzós volt.Sokat felsírt nyugtalanul alud és sok szél ment tőle a gyomra is eléggé hangoskodott.Ennyire felfúj a banán?2011. júl. 2. 08:20
1/8 anonim válasza:
Ha este ette, akkor szerintem attól lehetett.A banánban lévő apró magok allergizálhatnak.Legközelebb próbáld meg bébiételben adni, mert az úgy van gyártva, hogy nincs benne semmi, ami bánthatná a pocakját.Az is lehet, hogy sok volt neki.Egy fél banán egy ilyen pici gyereknek..Nálunk is ez van, bár ő nem tudom, miért, nem szereti a banánt.Se magában, se almával, se keksszel, se turmixként, sehogy!Pedig olyan jó lenne, mert a gyümölcsök közül a legtartalmasabb, legtáplálóbb.A klasszikus hasfájás lányomnál elmúlt 3 hónaposan, de a mai napig, ha olyat eszik, ami nem tetszik a hasának, fáj neki.Ilyen pl. a karfiol, azt bébiételben sem adhatom neki.Kísérletezni kell, és meglátod, mit nem bír a pocakja.
2/8 anonim válasza:
Szerintem babán pont nem hajt, meg felfúj, hanem fog.
3/8 anonim válasza:
Nem is írta a kérdező, hogy ment a hasa a gyereknek.Igen, fogja a kakit a banán, de pl. a székrekedés is okozhat hasi fájdalmat.És simán felfújhatja!Ha éjjel jött rá, biztos, hogy nem a reggelitől volt.
4/8 anonim válasza:
Egyértelműen Igen!!! Tuti, hogy attól volt.
5/8 anonim válasza:
Most evett először???
Este soha ne kóstoltass,mindig csak délelőt!!!!
Biztos,hogy attól volt,az én 1 évesem is minden nap eszik 1 babánt,és akkorákat durrant tőle,hogy csak na...
6/8 anonim válasza:
Szerintem is csak délelőtt add az új ízeket!
A banán fog,valószínűleg az miatt sírt a babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!