Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt még valaki, akinek a...

Van itt még valaki, akinek a kislánya 2 évesen nem érte el a 10 kg-t?

Figyelt kérdés
9,64 kg és 83 cm. Mivel alacsony is, nem sovány, de már kezdek elkeseredni:-(. 1 hétig ment a hasa, ezért 2 hónap alatt nemhogy hízott volna, fogyott 60 g-ot.
2012. aug. 8. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én lányom is hasonló. :) Kb. 84cm és 10,6 kg. Nem mondanám soványnak,de kisebb az átlagnál.rengeteget mozog,csak akkor van egy helyben mikor alszik,biztos ez is számít. :) Nem mondta még a dokim,hogy baj lenne vele. Viszont én sem vagyok túl vastag,lehet örökölte 175cm és 60kg vagyok most. :)
2012. aug. 8. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:

15:34 vagyok.

De persze, olyan kicsi :D

De nagyon okos és én sem vagyok nagy darab. Az orvos mindig nyugtat, meg mondja, hogy milyen jól néz ki. És tényleg :)

Jóból keveset adnak, tudod..

2012. aug. 8. 21:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

15:34-esnek: Igen, a jóból tényleg keveset adnak:-). Azért reménykedem, hogy 1 hónap múlva átlépjük a 10 kg-t:-).

2012. aug. 8. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha nem látszanak ki a csontjai, rendben van. Az alultápláltság valahol ott kezdődne. A csontozatuk más. Az enyém 5 és fél hósan 10,5 kg. De eleve 4600-al született. :)
2012. aug. 8. 23:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is, ment a kezecske:-).

Hú, nem volt kicsi a babád:-). A másik védőnő szerint jól néz ki, de a miénk meg a percentilis értéke miatt aggódik, mert 1 éves kora óta az csökkent:-(.

2012. aug. 9. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!