Van a ki 2 évesen lyukasztatta ki a kislánya fülét? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 16:45
1/2 anonim válasza:
Nekem két lányom van és mikor a kicsi néhány hónapos volt,akkor lyukasztattam ki a fülüket.A nagyobbik akkor még nem egészen volt 2 éves.Nem volt egyszerű,izgett-mozgott,nehéz volt a kozmetikusnak beállítani hogy a lyuk a fülcimpája közepére kerüljön.A picivel semmi gond nem volt,sírt,de pár perc múlva el is felejtette.Nagyobbik már nem volt ennyire sima ügy,de neki is sikerült.Így utólag,jobb ha minél kisebb korban megtörténik ez a fül lyukasztás.Egy pár hétig kellett fertőtleníteni a fülcimpájukat és a belőtt "gyógyfülbevalót"nem lehet kivenni addig.Majd azután lehetett csak belerakni a saját arany fülbevalót.Remélem tudtam segíteni.
2/2 anonim válasza:
2 évesen második lyukat lövettünk a lányomnak. Semmi baja nem volt, mivel örült neki, hogy kap még egy fülbevalót. Egy ekkora gyerekkel már meg lehet beszélni, gyorsan belövetni, hogy ne legyen ideje bepánikolni, hisztizni, és nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!