Apa-lánya kapcsolat, ismerős probléma?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves, mindig is nagyon apás volt, de az utóbbi időben nem akar vele lenni. Egész nap emlegeti, kérdezi, hogy mikor jön már haza, aztán amikor megjön, akkor közli, hogy apa inkább menjen el, apa ne jöjjön be, mindent én csináljak, én fogjam a kezét séta közben stb. Nagyon kínos, és sajnálom a férjemet, biztos, hogy nem esik jól neki, bár tudja, hogy csak valami életkori sajátosság lehet, de akkor is. Van valakinek hasonló tapasztalata? Tudok bármit tenni, vagy csak bízzuk az időre? Köszi előre is!2012. aug. 3. 13:57
1/4 anonim válasza:
Ismerős habár nálunk fordítva volt.Nálam csak egy beszélgetés kérdése volt az egész.Való igaz életkori vele járója a dolgoknak ezen eset.
Én megbeszéltem anno a 4 éves lányommal,hogy így nem szabad viselkedni és anyu ettől szomorú lesz.Ő felfogta,habár ez egyedi eset.Csináld te is azt amit ő tesz az apjával,és majd rájön,hogy nem helyes.Habár idővel helyre áll amúgy is a dolog.Sokszor az áll tőlünk a legtávolabb akit a legjobban szeretünk.
2/4 anonim válasza:
Az én lányom ugyan már 3 éves, de nálunk is hasonló a helyzet. Az apját egész nap emlegeti, meg ha beszélnek telefonon mindig mondja neki, hogy szereti, meg miért ment dolgozni, jöjjön haza...stb, mikor meg hazajön az apja, elküldi, meg szemtelen vele, csúnyákat mond. A férjemet is nagyon zavarja a dolog, de én nyugtatgatom, hogy csak megjátssza magát, mert közben meg szereti, és alig várja, hogy hazajöjjön. Szerintem ez el fog náluk múlni idővel.
3/4 anonim válasza:
Szerintem titkon azt szeretné, hogy az apukája többet foglalkozzon vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos lehet, hogy igazad van. Sokat dolgozik, és ha itthon van, sem úgy figyel rá, mint én. Én egész nap az övé vagyok, játszunk, beszélgetünk, mesélek neki, vagy segít nekem a házimunkában, de akkor is együtt vagyunk. Ő meg hazajön, és ugyan örülnek egymásnak, de nem tud egy perc alatt átkapcsolni apaüzemmódba, ez meg neki nem tetszik, mindkét oldalt meg lehet érteni. Nem könnyű, remélem idővel tényleg jobb lesz, lehet, hogy egy kicsit többet kéne őket kettesben hagynom, hátha az segít.
2012. aug. 3. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!