Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat+facebook? Ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat+facebook? Ebből probléma? Már elegem van?!

Figyelt kérdés
23vok,van egy 32!!!!éves párom és van gyerekünk is. több mint 3éve vagyunk együtt és tök jól megy a kapcsolatunk azaz mehetne ha a párom nem lenne rámszállva a hülyeségeivel. alapjáraton földhöz vág,hogy mindig azzal van megáldva,hogy lépjek be merrt ő megakarja nézni a facebookom. tisztázzuk,hogy én soha nem csaltam meg nem hogy őt,mást sem előtte és nem is vagyok olyan. szeretem a csinos és szép nőket ezt ő is tudja,de így jött össze velem.de kapcsolatban mindig is tiszteltem és tisztelem a párom hisz rájuk dolgozok,a közös jövőnkért stb.NEM csajozok.na a lényeg,hogy múltkor kivertem egy nagy balhét és azóta leállt de most megint nyomatja persze kerítő dumával,hogy nem tud mit nézni neten.komolyan már az felhúz,hogy ilyen dolgokkal van megáldva de másodsorban meg az készít ki,hogy azért jöttem össze egy idősebb nővel mert abban bíztam,hogy nem gyerekes.erre meg kiderül,hogy legalább olyan gyerekes mint egy 14éves? írtó nagy türelmem van,de ez nagyon gáz. mindig megoldottam a kapcsolataim sőt én segítettem másoknak de mostmár komolyan én teszem fel a kérdést,mit tegyek????

2012. júl. 28. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

facebook....most komolyan?????? ez legyen a legnagyobb gondotok...mint az IGAZI gyerekek...besz*arok komolyan mondom...pff...

N22

2012. júl. 28. 12:21
 2/11 A kérdező kommentje:
jó lenne ha elolvasnád még1x amit írtam mert akkor láthatnád,hogy NEM az én gondom. én totál le@arom az ő facebookját,én soha nem kérem a jelszavát és NEM is érdekel. ezaz,hogy én sem tudom,hogy ha 23évesen nem foglalkozok ilyen baromságokkal mert nekem a kocsin jár az eszem,a lakáson meg a számlákon,akkor hogy lehet,hogy egy 32éves nőnek nem??????
2012. júl. 28. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
ez az hogy 32...ha Ő neki ez a legnagyobb problémája én elbúcsúznék tőle az biztos...
2012. júl. 28. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez a facebook egy nagy sz@r. Akik fontosak azokkal tartom a kapcsolatot nélküle is. Mióta töröltem magam egy gonddal kevesebb. Én törölném a profilom és kész. Nem miatta, magam miatt.
2012. júl. 28. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Azért lehet megnyugtatná, ha néha megmutatnád neki a telefonod sms-eit/facebookodat.

Perpill az enyimhez hozzá is fért, ebből adódóan irtó nagy bizalom volt nála felém. Az hogy nem mutatsz neki ilyeneket, az csak magadnak egy rossz tulajdonságod, hiszen, te úgy gondolod, ő evvel téged megsért, hogy ilyet kér, mert nem bizik benned.

Őt meg ezzel kegyetlen megnyugtatnád. Én perpill ilyenből nem csinálnék ügyet, én is hozzáfértem mindenéhez, telója volt hogy nálam maradt, vagy az enyém nála, facebook acc-unkat is tudtuk egymásét, sőt még a fontos élethalál e-mailemhez is hozzáfért.

A rossz az, hogy te úgy veszed, hogy ezzel téged elszámoltatni akar, pedig csak "hatalmas" megnyugvást kapna.

Persze ha nincs mitől félned... Teszem azt, ha kavarsz mással, akkor jóhogy ne mutogasd... De ekkor meg tudta nélkül is helyesen cselekszik...

18/f

2012. júl. 28. 12:28
 6/11 A kérdező kommentje:
persze,hogy megnyugodna de szerintem normális embereknél nem ott kezdődik az élet,hogy mutogassam a telómat meg facebookom.figyelj nekem volt Édesanyám és van is,ha kell még egy anya akkor majd szólok. Nekem egynő kell aki megbízik bennem FELTÉTEL nélkül. mert ha tetszik ha nem,már a facebook is egy feltétel . ..hisz ha nem mutatom meg,akkor jön a hiszti. próbáld ki milyen így élni aztán rájössz milyen fárasztó. nem én tolok ki magammal max. ő magával mert nem ő fog belefáradni hanem max. én.
2012. júl. 28. 12:30
 7/11 A kérdező kommentje:
egyébként meg ÍGY VOLT EZ. de több mint 3év után közös gyerekkel nem lenne ideje erről leszokni???? mert szerintem ideje lenne...lehet neki ehhez van ideje meg energiája,de nekem nincs.foglalkozhatna sokkal normálisabb dolgokkal is...
2012. júl. 28. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Neked is lehetne jobb dolgod, mint azon a szaron nyomulni ami már komolyan mondom megfertőzte az emberek agyát. Az, hogy bizalmatlan a párod az nem jó. Ahelyett, hogy félted azt a szaros FB-odat, ki kellene deríteni a féltékenység okát.
2012. júl. 28. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:

De nemhiszem, hogyha normálisan kéri, és nem követelözik, hanem kiaranyoskodja, nem adnád neki oda...

Hiába az amit leírtál, egy kapcsolat egymás boldogságáról szól. Az hogy nem bizik benned, vagy te így érzed, azért lehet, mert önbizalmi bajai vannak legbelül. Sok nő szenved ezzel.

Egy kapcsolat arról szól, hogy egymást boldoggá tegyétek, nem a szexről. Szóval ha ő emiatt szárnyakat kap a boldogságtól, akkor miért ne tennéd?

Ez az állapot kettötök hibája, nemcsak az övé. Nem ok nélkül "bizatlankodik", hanem max azért, mert úgy érzi nem elég neked, ezen meg te is tudnál változtatni.

2 megoldás van:

Első megmutatod neki a cuccost

Második, extra törödékeny leszel vele egy jó ideig, és eltüröd még ezt addig ameddig észre nem veszi, hogy az utobbi időben mennyire foglalkozol vele. Akkor talán nem fog tovább gyanakodni.

A probléma, amit látok, hogy abban a korban amiben te vagy, már "kihült" a kapcsolat. Mikor összejöttetek lehet volt "szerelem", de ez már szerintem átment egyszerü "szeretet"-be (általában 3-4 év kapcsolat után), és "átlagos" lett az, hogy ti naponta mit csináltok egymással.

Így ő megszokta azt hogy te törödsz vele, de kéne mindig valami új, ami felpezsditi őt is meg téged is.

Ezt most bonyolult igy megértened, meg nem is biztos érted mire célzok, de a nő igényli a változatos szeretet, nem csak a "megszokottat". 4. voltam.

2012. júl. 28. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudod, a kor és felnőtt gondolkodás nem mindig egyenesen arányos.

Egyébként minden nőnél előfordul, hogy kevés az önbizalma. Csak valaki ezt megoldja normális viselkedéssel, valaki meg nem.

Mivel te nem adtál okot a féltékenységre,a párodnak önértékelési problémái lehetnek, hogy ennyire nem bízik benned. Próbálj vele beszélni még egyszer, hogy a viselkedése mennyire nem tesz jót se neki, se neked, se a kapcsolatotoknak. Éreztesd vele többször, hogy számodra ő a legszebb, hátha ad neki egy kis önbizalmat.

A te támogatásoddal, de csak a párod oldhatja meg ezt a helyzetet. Azért kitartás! :)

23/N

2012. júl. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!