Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat+facebook? Ebből probléma? Már elegem van?!
facebook....most komolyan?????? ez legyen a legnagyobb gondotok...mint az IGAZI gyerekek...besz*arok komolyan mondom...pff...
N22
Azért lehet megnyugtatná, ha néha megmutatnád neki a telefonod sms-eit/facebookodat.
Perpill az enyimhez hozzá is fért, ebből adódóan irtó nagy bizalom volt nála felém. Az hogy nem mutatsz neki ilyeneket, az csak magadnak egy rossz tulajdonságod, hiszen, te úgy gondolod, ő evvel téged megsért, hogy ilyet kér, mert nem bizik benned.
Őt meg ezzel kegyetlen megnyugtatnád. Én perpill ilyenből nem csinálnék ügyet, én is hozzáfértem mindenéhez, telója volt hogy nálam maradt, vagy az enyém nála, facebook acc-unkat is tudtuk egymásét, sőt még a fontos élethalál e-mailemhez is hozzáfért.
A rossz az, hogy te úgy veszed, hogy ezzel téged elszámoltatni akar, pedig csak "hatalmas" megnyugvást kapna.
Persze ha nincs mitől félned... Teszem azt, ha kavarsz mással, akkor jóhogy ne mutogasd... De ekkor meg tudta nélkül is helyesen cselekszik...
18/f
De nemhiszem, hogyha normálisan kéri, és nem követelözik, hanem kiaranyoskodja, nem adnád neki oda...
Hiába az amit leírtál, egy kapcsolat egymás boldogságáról szól. Az hogy nem bizik benned, vagy te így érzed, azért lehet, mert önbizalmi bajai vannak legbelül. Sok nő szenved ezzel.
Egy kapcsolat arról szól, hogy egymást boldoggá tegyétek, nem a szexről. Szóval ha ő emiatt szárnyakat kap a boldogságtól, akkor miért ne tennéd?
Ez az állapot kettötök hibája, nemcsak az övé. Nem ok nélkül "bizatlankodik", hanem max azért, mert úgy érzi nem elég neked, ezen meg te is tudnál változtatni.
2 megoldás van:
Első megmutatod neki a cuccost
Második, extra törödékeny leszel vele egy jó ideig, és eltüröd még ezt addig ameddig észre nem veszi, hogy az utobbi időben mennyire foglalkozol vele. Akkor talán nem fog tovább gyanakodni.
A probléma, amit látok, hogy abban a korban amiben te vagy, már "kihült" a kapcsolat. Mikor összejöttetek lehet volt "szerelem", de ez már szerintem átment egyszerü "szeretet"-be (általában 3-4 év kapcsolat után), és "átlagos" lett az, hogy ti naponta mit csináltok egymással.
Így ő megszokta azt hogy te törödsz vele, de kéne mindig valami új, ami felpezsditi őt is meg téged is.
Ezt most bonyolult igy megértened, meg nem is biztos érted mire célzok, de a nő igényli a változatos szeretet, nem csak a "megszokottat". 4. voltam.
Tudod, a kor és felnőtt gondolkodás nem mindig egyenesen arányos.
Egyébként minden nőnél előfordul, hogy kevés az önbizalma. Csak valaki ezt megoldja normális viselkedéssel, valaki meg nem.
Mivel te nem adtál okot a féltékenységre,a párodnak önértékelési problémái lehetnek, hogy ennyire nem bízik benned. Próbálj vele beszélni még egyszer, hogy a viselkedése mennyire nem tesz jót se neki, se neked, se a kapcsolatotoknak. Éreztesd vele többször, hogy számodra ő a legszebb, hátha ad neki egy kis önbizalmat.
A te támogatásoddal, de csak a párod oldhatja meg ezt a helyzetet. Azért kitartás! :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!