Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat+facebook? Ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat+facebook? Ebből probléma? Már elegem van?!

Figyelt kérdés
23vok,van egy 32!!!!éves párom és van gyerekünk is. több mint 3éve vagyunk együtt és tök jól megy a kapcsolatunk azaz mehetne ha a párom nem lenne rámszállva a hülyeségeivel. alapjáraton földhöz vág,hogy mindig azzal van megáldva,hogy lépjek be merrt ő megakarja nézni a facebookom. tisztázzuk,hogy én soha nem csaltam meg nem hogy őt,mást sem előtte és nem is vagyok olyan. szeretem a csinos és szép nőket ezt ő is tudja,de így jött össze velem.de kapcsolatban mindig is tiszteltem és tisztelem a párom hisz rájuk dolgozok,a közös jövőnkért stb.NEM csajozok.na a lényeg,hogy múltkor kivertem egy nagy balhét és azóta leállt de most megint nyomatja persze kerítő dumával,hogy nem tud mit nézni neten.komolyan már az felhúz,hogy ilyen dolgokkal van megáldva de másodsorban meg az készít ki,hogy azért jöttem össze egy idősebb nővel mert abban bíztam,hogy nem gyerekes.erre meg kiderül,hogy legalább olyan gyerekes mint egy 14éves? írtó nagy türelmem van,de ez nagyon gáz. mindig megoldottam a kapcsolataim sőt én segítettem másoknak de mostmár komolyan én teszem fel a kérdést,mit tegyek????

2012. júl. 28. 12:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5. válaszolóra reagálva:

Nekem azt jelenti a bizalom, hogy a párom nem kéri, hogy mutassam meg neki az emailjeimet, telefonomat, a faces üzeneteimet. És nem azért nem mutatnám meg, mert rejtegetni valóm lenne, hanem mert én sem kérek ilyet a páromtól. Egy párkapcsolatban is meg kell lenni a felek "önálló dolgainak".

Ne értsd félre, nem kötözködni akarok. Elfogadom, hogy a bizalom másoknál mást jelent.

2012. júl. 28. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!