Nagyon rosszul kezeltem a helyzetet?
Kisfiam 21 hónapos, és mostanság jött rá, hogy vannak dolgok,amik az övé.Na ezt a játszótéren is előszeretettel hangoztatja.Persze mindig mondom neki,ha más játszik a játékával, hogy "igen,az a tiéd, de had játsszon vele, a kisfiú/kislány is,majd visszaadja."Általában 1-2x elmondom, ajánlok neki mást és minden oké.
Ma viszont totál kiakadt, hogy más játszott az ő lapátjával és hiába adtam neki mást, hiába mondtam neki akármit, csak sírt érte...A másik gyerek anyukája meg mondogatta a gyerekének, hogy adja oda, persze nem adta.
Azt hozzáteszem, hogy már fáradt volt,meg jön a foga amitől alapból nyűgösebb de persze ez nem kifogás.
Na a vége az lett, hogy kb5perc koncertezés után mondtam, hogy akkor megyünk, összepakoltam, határozottabban rászóltam, hogy most már fejezze be a sírást és eljöttünk.(mondjuk már amúgy is jöttünk volna)
És itthon még elmondtam neki, hogy így nem szabad viselkedni.
Igazából nem tudom a többi anyuka hogy látta kívülről,meg nem tudom mit vontak le magukban utána, csak ilyenkor mindig agyalok, hogy jól csinálom-e...1.gyerek,nem akarom elkényeztetni,de azt sem akarom, hogy vasszigorban éljen.Jó ha tudja mi az övé,de ne legyen irigy.
Szerintetek?Csak nekem valahogy olyan kellemetlen volt az hiszti amit lerendezett...
köszi a többi választ is, most már tényleg megnyugodtam:)
huh azért az durva, amit utolsó ír, szerencsére felén is több játszó van így választhatok,mert van 1-2,ahol érdekes dolgok történnek általában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!