Hogy pisilteted kisfiadat állva?
Megfogod a kukiját, vagy elejétől fogva úgy tanítod, hogy ő fogja, vagy esetleg nem is kell fogni. (férjem szerint nem kell fogni, ő úgyis beletalál, de szerintem egy gyereknek ez nem olyan egyszerű)
Ráadásul én nem tudok hajolni a derekam miatt, ezért én mindenhez leguggolok. És olyan hülyén érzem magam, hogy ott guggolok, mintha én is pisilnék. Persze otthon nem zavar, csak ha játszótéren vagy utcán vagyunk.
2,5-3 évesen lett szobatiszta a fiam, elején fogtam a fütyit utána már mondtam, hogy fogja Ő hisz az övé :)
Nézd ha guggolni tudsz akkor guggolj, senkinek semmi köze, hogy Te hogyan pisilteted a fiad.
1 éve szobatiszta. Az elején fogtuk a kukacát - kb fél év, de mostmár önálló itthon is egyedül megy pisilni, kakilni (popsitörlésnél vagyok ott), utcán is egyedül megy pisilni, fel is öltözik.
3,5 éves
2,5 éves fiam, pár hónapja szobatiszta. most már megfogja a fütyijét, céloz is vele :D mindig kiszemel valamit amit le kell pisilni... :D
az elején én fogtam, én is leguggoltam, egyik kezemmel a fütyijét fogtam, másikkal a fenekét toltam finoman előre mert különben lepisilte a naciját, cipőjét. szerintem nem ciki, és tényleg hamar belejönnek. pár hét után apával közösen pisiltek le egy fát, na onnantól tudja, hogy látta is, szóval nyúzd a párod, hogy segítsen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!