Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Neked mi az elso reakciod...

Neked mi az elso reakciod ilyenkor?

Figyelt kérdés

Amikor 100x elmondod a gyerekednek,hova ne menjen,ne masszon fel,mert veszelyes,es o megis megteszi,es kozben elesik,esetleg megserul.

Ruhellem ezt az erzest,es utalom magam erte,de en olyankor olyan ideges leszek,hogy legszivesebben elfenekelnem,mikozben nagyon sajnalom is.

Utalom ezt az erzest.Te hogy vagy vele?

2012. júl. 30. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Nem azért, 9-es, de nagyon félreértetted, amit írtam.

Olyan helyre nem viszem, ahová nem való, és szinte biztos, hogy meg fog sérülni. Vagyis nem engedem fel arra a mászókára, ami a nagyobb gyerekeknek van, például. Vagy nem engedem a sütőhöz, ha éppen sütök.

2012. júl. 30. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Én elhiszem hogy nem engeded az ilyen helyekre de nem tudod megérteni hogy én mit írok???NINCS veszélytelen hely egy kis gyermek számára,mi is csak kint sétáltunk általam veszélytelen helyen a kicsimmel és bizony belenyúlt egy vödörbe amiben megtalált egy darázsfészket,7 helyen csípték meg ebből kórház is lett,szóval ez csak egy szimpla vödör volt veszélytelen helyen....vagyis gondoltam én....érted már??!!A baj mindenhol megvan és gyorsabban mint gondolnánk...
2012. júl. 30. 23:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Mindenki valaszat koszonom!Sajnalom,hogy kis vitat is szitottam a kerdesemmel :(,nem volt szandekos.
2012. júl. 31. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Most én nem értek valamit. Én tudom, hogy mindenben van veszély, és egy szóval nem állítottam az ellenkezőjét.

De ahol szinte biztos, hogy baleset lesz, oda nem engedem.

Pl.: nagy csúszda a játszón, ami nem a kétévesemnek való. Én nem azt csinálom, hogy felengedem, és közben mondom neki, hogy "ne menj fel, mert leesel", hanem megfogom, elterelem a figyelmét, ha fel akar mászni, leszedem.

Tehát igazából azt akartam elmondani, hogy én nem könyörgök, hanem leszedem onnan és kész.

Ha pedig olyan van, ami csak kicsit veszélyes, akkor sem mondom neki, hogy "leesel", hanem segítek neki (ha engedi), vagy csak izgulok, hogy ne essen le. Mert az a tapasztalatom, hogy ha szólok, akkor biztos leesik. Ez valahogy mindig bejön. Ezért nem szólok...

Tényleg nem tudom, mennyire érthető, hogy mit akarok, de remélem hogy eléggé. :)

Kérdező: én kérek elnézést a vita miatt, nem a te hibád.

2012. júl. 31. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Érthető volt:)...úgy veszem észre kicsit elbeszéltünk egymás mellett...és hogy vita???hát ez az oldal ezért is van hisz mindig is lesznek pro-kontra érvek:)
2012. júl. 31. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!