Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekeitektől köszöntök el...

Gyerekeitektől köszöntök el szája puszival?

Figyelt kérdés
ha igen,mennyi idősig? Ha nem elitélitek? vélemények róla?

2012. júl. 26. 23:32
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
54%
hát szerintem ez undorító . de ha arcra puszit adtok a gyerekeknek az normális dolog
2012. júl. 27. 22:00
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

látom nagyon megy a lepontozás a szájrapuszisoknak de sebaj :) én is adok a szájára puszit, 3 éves, imádom :D

amíg nem volt gyerekem, nekem is fura volt ilyet látni, de mióta van, már értem

2012. júl. 27. 23:09
 23/28 anonim ***** válasza:

"Szájrapuszisok"!

Apa is a gyerek szájára ad puszit? Ha kisfiú, akkor is?

És akiknél a felnőttek is szájrapusziznak? A férfiak is úgy köszönnek el egymástól?

Ez most komolyan érdekel!

2012. júl. 27. 23:12
 24/28 anonim ***** válasza:
17%
Szájrapuszis anyuka vagyok...és bizony apa is ad szájra puszit a fiúknak:)miért ne adna hisz nem másoknak akarunk megfelelni,nem undorodunk a gyerekeink nyálától ,szeretjük őket úgy ahogy ők vannak,ha homokos a bőrük akkor is átöleljük őket ha ők azt szeretnék,ha bekakiltak kötörlöm a popsit (kiváncsi lennék aki a gyereke nyálától undorodik mit tesz a kakis popsival)törnáztatom a bőrt a kukijukon mert ezzel segítem hogy ne legyen nagyobb a baj:))egyszóval anya vagyok nekem ez a dolgom!!!csak sokan habár biztos jó anyák attól még hogy nem adnak szájra puszit de a fejben vagy a felfogásban biztos van egy kis bibi!!!!Ez van fogadjátok el és ne hőzöngjetek,nem az a gusztustalan ha az ember fia puszit ad a mama,papa,anya,apa sőt mi több a tesó szájára is hanem az hogy ítélkeztek ezek felett!!!!!!!!!!!
2012. júl. 28. 09:09
 25/28 anonim ***** válasza:

17:16-os vagyok.

Azért nézd már meg, hogy ki ki felett ítélkezett eddig is. Megint egy szájrapuszis anyuka mondja, hogy aki nem ad puszit a gyerekének a szájára azzal van a gond. Tévedésben vagy. Nem undorodom a saját gyerekem nyálától, hisz az én gyerekem és mindenkinél jobban szeretem. Nem az undor miatt nem adok puszit, hanem mert nem ezt szoktam meg, és Nekem furcsa. Ti hőzöngtök és tesztek megjegyzést a nem szájrapuszilkodós anyákra és nem pl. én. elfogadom, hogy nektek ez így jó, de nektek is el kéne fogadni, hogy nem mindenkinek ez az elfogadott. Olvass vissza, hogy én hányszor írtam olyat, amibe ítélkeztem. Egyszer sem, ellenben veled, aki szerint azokkal nincs rendben valami, akik nem úgy tesznek, ahogy szerinted jó. Na, akkor ki is ítélkezik? A 14-es válaszoló nem én voltam, csak közben egy csomó válasz eltűnt.

2012. júl. 28. 11:59
 26/28 anonim ***** válasza:

17:16-os vagyok.

Azért nézd már meg, hogy ki ki felett ítélkezett eddig is. Megint egy szájrapuszis anyuka mondja, hogy aki nem ad puszit a gyerekének a szájára azzal van a gond. Tévedésben vagy. Nem undorodom a saját gyerekem nyálától, hisz az én gyerekem és mindenkinél jobban szeretem. Nem az undor miatt nem adok puszit, hanem mert nem ezt szoktam meg, és Nekem furcsa. Ti hőzöngtök és tesztek megjegyzést a nem szájrapuszilkodós anyákra és nem pl. én. Elfogadom, hogy nektek ez így jó, de nektek is el kéne fogadni, hogy nem mindenkinek ez az elfogadott. Olvass vissza, hogy én hányszor írtam olyat, amibe ítélkeztem. Egyszer sem, ellenben veled, aki szerint azokkal nincs rendben valami, akik nem úgy tesznek, ahogy szerinted jó. Na, akkor ki is ítélkezik? A 14-es válaszoló nem én voltam, csak közben egy csomó válasz eltűnt.

2012. júl. 28. 12:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Olyan nevetséges már ez, mintha nem is anyukák, hanem ovisok vitáznának.
2012. júl. 28. 13:13
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Smároljatok Anyukák!!!!Hát már csúcs ami itt megy:DDDD
2012. júl. 28. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!