Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen betegségeket kaptok el...

Milyen betegségeket kaptok el a közösségbe járó gyerekeitektől?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ha a gyerek beteg, ti is elkapjátok, vagy nem mindig. Ha igen, mit?
2011. febr. 20. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A hányós-hasmenős vírus az egész családott kiütötte, de mást még nem nagyon kaptunk el.

2011. febr. 20. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindent elkaptam tőle eddig... Október óta jár bölcsibe, akkor 18 hónapos volt, azóta sosem sikerült elmúlasztanom a mindig a náthától kiújuló arcüreggyulladásomat és torokfájásomat :( Már többször kaptam antibiotikum-kúrát a háziorvosunktól, aztán amikor a fiam megint beteg lesz, én is. Dolgozni meg menni kell, kifeküdni nem tudom. Úgyhogy semmi jóval nem tudlak kecsegtetni. Kolléganőméknél dettó ugyanez a helyzet. Valahogy gyerekbetegségekben nem vagyunk edzettek, rég voltunk gyerekek :(
2011. febr. 20. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a tél és lehet hogy az ezutániak ilyenek lesznek. Nem csak te kapsz el betegségeket hanem szerintem egyre több felnőtt etegszik meg. Nekem 2 gyerekem van. A nagyobb 6 éves. Soha semmit nem kaptam el tőle de idén én is olyan beteg voltam hogy a köhögéstől majd meg fulladtam és antibiotikumot kellett szednem. Szerintem romlik a világ egyre több az új vírus és ennek isszuk a levét. Jobbulást!!!!!!!!!!
2011. febr. 20. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés, kb. 3-4 hónapig minden vackot elkaptunk tőle, főleg hányós-hasmenőset és náthás-torokfájósat, de most valahogy abbamaradt. Nemrég volt egy igazi brutális lázas influenzája, meg alapból folyamatosan náthás, de nekünk kutya bajunk, el ne kiabáljam!!! Igaz napi 1000 mg C vitamint eszünk apával + gondolom már edzettebb az immunrendszerünk :)
2011. febr. 20. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hányós hasmenés 6 hétig lappanghat, mi is túl estünk rajta. Kötőhártya, felsőléguti minden, most tüszős mandula, nekünk már nincs :), Illetve skarlát kiírás van az oviban...remélem nem!!!!!
2011. febr. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!