Milyen betegségeket szedett össze gyermeked amikor bölcsibe került és mennyi ideig tartottak?
Nálunk is húzós volt az ősz meg aztán a február volt katasztrófa. Mindenféle felső légúti bajok, meg kötőhártyagyulladás, hasmenés-hányásos vírus...ilyesmik jöttek, de a kicsit nem is viselte meg nagyon, hamar túl lett rajtuk, de mi a férjemmel, meg a babysitter is haldokoltunk folyamatosan, volt, hogy 1 hónapig sem bírtunk kikeveredni. Életemben nem viseltek így meg ezek a betegségek, hisz mindenki kap el ilyeneket, nem is értem most miért voltak ezek a vírusok ilyen durvák nekünk, gondoltam már arra is, hogy a bölcsi előtti otthonlét engem is érzékenyebbé tett, és nem voltam olyan ellenálló mint máskor. Szóval nem a gyerekkel kellett sokszor itthon maradni, ez kb 2x 2 nap volt, mikor láza is volt, de kis takony, köhögés az úgyis folyamatos volt, azzal simán ment minden gyerek bölcsibe, hanem, hogy mi a saját betegségeink miatt ne hiányozzunk annyi, az volt a ciki, meg ugye betegen dolgozni sem volt egy leányálom.
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, annó én is írtam ide kérdéseket, hogy Istenem meddig tart még ez az időszak, de sajnos ezen mindenki átesik:(
Én is ebben a cipőben járok, januártól menne a fiam bölcsibe, én akkor kezdeném el kivenni a szabijaimat. Gondoltam az elején jobb, ha otthon vagyok. Egyébként betegesek voltak a gyereketitek azelőtt? Mert az enyém egyáltalán nem az. Meddig számíthatok rá, hogy mindenfélét elkap? Az a 2 hónap szabi, ami ilyenkor felgyűlik, ezek szerint nem elég rá?
(Bocs, hogy inkább kérdezek, mint válaszolok, de hátha hasznos lesz a kérdezőnek is, ha kapunk rá választ.)
Az enyém sem volt előtte soha beteg, ezek a betegségek a közösség miatt jönnek, és ovikezdésnél is így lesz, nemcsak bölcsinél. Ha januárban kezd, akkor csak egy időszak lesz húzós, azt jobban ki lehet bírni ennyi szabival meg főleg. A másik ősszel-télen van.
Szegény barátnőm meg beoltatta a kisfiát influenza ellen a télen, mert úgy néztek rá a bölcsiben, mint a hülyére, hogy ő ezt nem teszi, erre a kisfiú még kórházba is került, annyira megviselte ami az oltás után következett. Nálunk is fél család bírja, másik fele nem ezeket az oltásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!