Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen betegségeket szedett...

Milyen betegségeket szedett össze gyermeked amikor bölcsibe került és mennyi ideig tartottak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Május közepe óta jár a kisfiam bölcsibe, előtte soha nem volt beteg, 1 hét után vírusos garatgyulladás, a taknyossága azóta is tart, pénteken apák napja volt, mentünk a gyerekért, erre az egyik kisfiú - ahogy előttem is írta valaki - kutyaugatásszerűen köhögött, ki voltam akadva, hogy miért nem küldték haza a kisfiút. Másnap reggel már az enyém is köhögött, újra alig eszik, nagyon lefogyott.... teljesen ki vagyok én is, hogy most már ez mindig így lesz? És semmit sem tudok tenni. Várom én is a bátorításokat, annyira aggódom! És a másik: szereti a bölcsit nagyon, és mégis, valahogy olyan kis hisztigörcs lett, nekünk előtte semmi ilyen gondunk sem volt, hangulatai vannak, hisztipróbálkozások, kicsit mintha haragudna ránk, hogy már nem vagyunk egész nap együtt.
2010. jún. 8. 00:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát nem egyszerű, az biztos. Mostmár félek kicsit,ijesztőnek tűnik ez a sok betegség.
2010. jún. 8. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Most hallottam egy immunerősítő cseppekről, egy ismerősöm azt adagolta a gyereknek, és máris nem volt annyit veteg. Kizárólag növényi alapú, amint megkérdeztem mi az, beírom ide!!!
2010. jún. 8. 09:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Ok, várjuk, köszi!
2010. jún. 9. 08:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Echinácia csepp, azaz szirup gyerekeknek (felnőtteknek is van)

[link]

ezen kívül cékla,sárgarépa,alma,narancs turmix-ot itat az ismerősöm a kicsivel naponta, főleg a céklában van sok vitamin.

2010. júl. 8. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!