Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekeitektől köszöntök el...

Gyerekeitektől köszöntök el szája puszival?

Figyelt kérdés
ha igen,mennyi idősig? Ha nem elitélitek? vélemények róla?

2012. júl. 26. 23:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

:DDDDDDDDD

na most földig leszek pontozva...:DDD

2 éves a lányom és szájra puszilunk...

SŐT 31 éves vagyok és mai napig szájra puszival köszönünk a szüleimmel...én ezt szoktam meg,nekem ez a természetes!!!

2012. júl. 27. 07:39
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
:)és ez nem elítélendő,valahogy tegyetek már különbséget szájra puszi és csók között,mert aki tudja mi a különbség az ad a gyerekének puszit a szájára....
2012. júl. 27. 08:17
 13/28 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem azért nem kéne vérre menő vitát folytatni erről. Nekem rokonaim közt vannak olyanok, akik szájra puszival köszöntenek. Férfiak nők egyaránt. Bár már leszokóban vannak róla, mert nem szeretjük. Olyan mintha lesmárolnának.
2012. júl. 27. 09:41
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ennek legfőképpen higiéniai oka van, az én "szájflórám" teljesen más, mint a kicsié, nem szeretném keverni a dolgokat.

Meg aztán tényleg fura lenne, ha a 2,5 éves kisfiam nyálas kis száját puszilgatnám.

2012. júl. 27. 13:09
 15/28 anonim ***** válasza:
63%
Oké de akkor azok akik így vannak ezzel vagyis ellenzik a szájra puszit,mit mondanak a mamának vagy papának (mert én meg nem sérteném tiltással őket),na szóval mit mondotok nekik??És szerintetek ők mit gondolnak???.nem azt hogy kicsit túl van ez a puszis dolog lihegve.És ti akkor higiéniai okokból nem is fürdötök együtt a gyermekeitekkel??Nem tudom nekem olyan fura,mert nem én adtam a gyerekemnek először a puszit a szájára hanem ő jött oda nekem cuppogva és csakis a számat akarta,most ti veletek akkor ezt vagy nem tette meg a kicsitek vagy önző módon heves tiltakozással az arcotokat nyomtátok oda nekik??!!!
2012. júl. 27. 13:27
 16/28 anonim ***** válasza:
65%

14-es vagyok.

A nagyszülőknek is megmondanám, hogy ne puszilgassa szájon a gyereket, ezért már nehogy megsértődjenek, ha meg mégis megsértődnek, akkor majd megbékélnek, de nálunk ilyen egyik oldalról sem merült fel. Egyébként az én kislányom direktbe soha nem adott puszit a számra, csak véletlenül, és természetesen nem húztam el a fejemet, de ne ez legyen a megszokott. Különben meg nem értem a felháborodásodat, mert pont Te szóltad le azokat akiknél ez nem divat, és nem fordítva. Mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó, de nem kéne leszólni és megjegyzést tenni azokra akik nem úgy csinálják/gondolják.

2012. júl. 27. 13:43
 17/28 anonim ***** válasza:
45%
Ház igen azt észrevenni hogy neked az nem tetszik hogy ha másnak is van véleménye vagy pont nem ua.mint a tiéd,engem ne oktass ki majd én tudom mit hogy...amúgy meg tényleg mindenkinek saját dolga....
2012. júl. 27. 14:46
 18/28 anonim ***** válasza:
30%
Akkor aki nem ad szájra puszit, az nem használ egy wc-t a gyerekkel, vagy nem is engedi higy a gyerek befeküdjön az ágyába... Higiéniai okokból!
2012. júl. 27. 16:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

13:43-as vagyok.

Természetesen, sőt külön házban is élünk. Nem kéne túlzásokba esni, mert egy kicsit kezd már nevetséges lenni.

2012. júl. 27. 17:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Jót nevettem a végén! Kicsit elszaladt a ló gyerekek! :D

Aki akar, az adjon szájrapuszit a gyereknek, aki meg nem, az ne. Nekem anyukám adott kis koromban puszit a számra, de három éves koromban közltem vele, hogy ne és inkább az arcára akartam adni. Effektíve én szoktattam le a szájra pusziról őt és nem fordítva. :)

Nem tudom, hogy a mi gyerekünkkel hogy lesz (még csak pocakban van), de szerintem neki is inkább arcra puszi lesz.

Furcsa, mert egy barátunk (amerikai), ő teljesen szájrapuszis, még velünk is, pedig felnőtt emberek vagyunk, ő meg ráadásul ötven körüli. Elég kényelmetlen volt, amikor szájrapuszival akart elköszönni. Aztán mondtuk neki, hogy inkább ne, szerencsére elég lazán vette.

2012. júl. 27. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!