Gyerekeitektől köszöntök el szája puszival?
:DDDDDDDDD
na most földig leszek pontozva...:DDD
2 éves a lányom és szájra puszilunk...
SŐT 31 éves vagyok és mai napig szájra puszival köszönünk a szüleimmel...én ezt szoktam meg,nekem ez a természetes!!!
Nem.
Ennek legfőképpen higiéniai oka van, az én "szájflórám" teljesen más, mint a kicsié, nem szeretném keverni a dolgokat.
Meg aztán tényleg fura lenne, ha a 2,5 éves kisfiam nyálas kis száját puszilgatnám.
14-es vagyok.
A nagyszülőknek is megmondanám, hogy ne puszilgassa szájon a gyereket, ezért már nehogy megsértődjenek, ha meg mégis megsértődnek, akkor majd megbékélnek, de nálunk ilyen egyik oldalról sem merült fel. Egyébként az én kislányom direktbe soha nem adott puszit a számra, csak véletlenül, és természetesen nem húztam el a fejemet, de ne ez legyen a megszokott. Különben meg nem értem a felháborodásodat, mert pont Te szóltad le azokat akiknél ez nem divat, és nem fordítva. Mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó, de nem kéne leszólni és megjegyzést tenni azokra akik nem úgy csinálják/gondolják.
13:43-as vagyok.
Természetesen, sőt külön házban is élünk. Nem kéne túlzásokba esni, mert egy kicsit kezd már nevetséges lenni.
Jót nevettem a végén! Kicsit elszaladt a ló gyerekek! :D
Aki akar, az adjon szájrapuszit a gyereknek, aki meg nem, az ne. Nekem anyukám adott kis koromban puszit a számra, de három éves koromban közltem vele, hogy ne és inkább az arcára akartam adni. Effektíve én szoktattam le a szájra pusziról őt és nem fordítva. :)
Nem tudom, hogy a mi gyerekünkkel hogy lesz (még csak pocakban van), de szerintem neki is inkább arcra puszi lesz.
Furcsa, mert egy barátunk (amerikai), ő teljesen szájrapuszis, még velünk is, pedig felnőtt emberek vagyunk, ő meg ráadásul ötven körüli. Elég kényelmetlen volt, amikor szájrapuszival akart elköszönni. Aztán mondtuk neki, hogy inkább ne, szerencsére elég lazán vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!