Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyermeketekkel...

2 év körüli gyermeketekkel vonatoztatok már?

Figyelt kérdés
Milyen volt?Nekem egy 3 órás utat kellene beiktatnom,IC-vel.
2012. júl. 26. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
én már igen akkor volt 8 hónapos
2012. júl. 26. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, IC-vel még nem, de személyel és gyorsal is mentünk már. (másfél órát) Leírom nálunk, hogy zajlott. Ölben ült legszívesebben, szeretett kinézni az ablakon, magát nézegette az ablaküvegben. Egy idő után jött ment valamelyikünkkel a vonaton fel s alá. (1000x) Vittünk mesekönyvet, plüssfigurát, kisautót. Az utasokat nézegette, szólongatta. Láthatóan élvezte az utazást, az alagutat... A légyeg, le kell kötni a figyelmét végig. Nyilván, ha nyűgösebb napja van nehezebb. Jó utat.
2012. júl. 26. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:

15hónapos volt a kislányom mikor először utazott IC-vel 220km-t. Egy katasztrófa volt! Egész úton nem tudott a fenekén ülni,mindig ment,mindenkinek mászott az ölébe. Hisztizett mert álmos volt,de nem akart aludni. Mondjuk ő alapból ilyen természetű.:(((

Most 28hónapos és megint mennünk kellesz,már előre félek!

2012. júl. 26. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is sokat(3- 4 óra egy út) vonatozok a kislányommal, nemsoká 2 éves lesz. Ölben ül, mászkál. Én mindig első osztályra veszek jegyet, nem urizálásból, hanem mert ott vannak a legkevesebben.

Viszünk könyvet, játékot, nasit(almát, kiflit, akármit), és eddig még nem volt rossz élményem.

2012. júl. 26. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen. Nincs autónk, vonattal, busszal közlekedünk.

Amikor ilyen hosszú útra megyünk, átszállás nélkül, akkor én is "felkészülök", pedig az enyém már rutinos utazó.

Viszek enni- és innivalót, egy kedvenc könyvet, az enyém szereti a matricás albumokat, így akkorra tartogatok egy újat (előtte meg új kis könyvecskét vettem. Pl. ha szereti a mondókákat, a TRIXI - füzetekben van mondókás, kb. 150Ft és jól el lehet vele ütni az időt.).

Viszek frissítőkendőt, jó a melegben.

Az enyém szeret aludni a vonaton, általában fél-egy órát alszik vagy csak pihen.

Nézünk ki az ablakon, állatokat keresünk, várjuk, hogy felbukkanjon egy boci vagy birkák, településekre beérve kutyákat keresünk, autóút mellet autókat számolunk.

Ha nagyon szenved, sétálunk egy kicsit, a vonaton nem kell ülni, szerencsére.

Hosszú percekre lefoglalja ilyenkor minden olyan játék, amikor szemben ülünk egymással, és pl. kukucskálunk a kezünk közül vagy piszézünk vagy kitalálok valami kis bugyuta szöveget, aminek a vége egy kis csikizés vagy bökdösés.

Ennyi jutott hirtelen eszembe, jó utat!

2012. júl. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!