Fül-orr-gégészeti műtétnél előre lebeszélted egy orvossal, hogy Ő műtse a gyermekedet? Adtál az orvosnak hálapénzt? Ha igen mennyit?
Na ez engem is érdekel, ugyanis nálunk is lesz orrmandula kivétel.
Megkérdezhetem, hogy nálatok mi az oka?
Amúgy én senkit nem ismerek a kórházban... Bízok az orvosokban és hálapénz helyett inkább ajándékkosarat adok, vagy egy komolyabb bonbont. Attól függ, férfi vagy nő műti és persze, hogy hogyan bánik a gyerekkel.
Kisfiamnak egész télen és tavasszal beteges volt, rengeteg antibiotikum kúrán és különböző gyógyszereken van már túl. Mindkét füle tele van savóval, már a hallásgörbéje is a béka segge alatt van, az orrmandulája is meg van nagyobbodva. Semmit nem javult neki, már 4 orvos is a műtét javasolta, így beleegyeztem. 08.07-én lesz neki.
Én megbeszéltem egy orvossal hogy Ő csinálja.
Szia!
A nagyobbik fiamnak 6 éve vették ki az orrmanduláját,azóta csak ahhoz a doktornőhöz járunk,1 hónapja vette ki a picinek is.
Hálapénzt nem adtam,adtam egy köszönő levelet,egy bon-bont és 2000 ft.értékű dm utalványt.Nagyon örült neki.
Anno egy bon-bont kapott és egy dobozos orchideát,akkor annak is örült.Nem sokan adnak nekik valamit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!