Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fül-orr-gégészeti műtétnél...

Fül-orr-gégészeti műtétnél előre lebeszélted egy orvossal, hogy Ő műtse a gyermekedet? Adtál az orvosnak hálapénzt? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
Gyerkőcömnek orrmandula kivétele és fülcsövezése lesz.
2012. júl. 21. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Na ez engem is érdekel, ugyanis nálunk is lesz orrmandula kivétel.

Megkérdezhetem, hogy nálatok mi az oka?

Amúgy én senkit nem ismerek a kórházban... Bízok az orvosokban és hálapénz helyett inkább ajándékkosarat adok, vagy egy komolyabb bonbont. Attól függ, férfi vagy nő műti és persze, hogy hogyan bánik a gyerekkel.

2012. júl. 21. 15:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Kisfiamnak egész télen és tavasszal beteges volt, rengeteg antibiotikum kúrán és különböző gyógyszereken van már túl. Mindkét füle tele van savóval, már a hallásgörbéje is a béka segge alatt van, az orrmandulája is meg van nagyobbodva. Semmit nem javult neki, már 4 orvos is a műtét javasolta, így beleegyeztem. 08.07-én lesz neki.

Én megbeszéltem egy orvossal hogy Ő csinálja.

2012. júl. 21. 15:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idős a gyerkőcöd?
2012. júl. 21. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Elmentünk egy sztk rendelésre ahol a doktornő megkérdezte, hogy van-e orvos akihez ragaszkodunk a műtétnél, vagy esetleg ő műtse. Mivel szimpatikus volt, kértem, hogy ő végezze a műtétet. Nem adtunk neki pénzt, nem álltunk úgy anyagilag, hogy bármit adjunk. De nagyon elégedettek voltunk vele.
2012. júl. 21. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az én fiamnak is az orrmanduláját vették ki, de nagyon aranyos volt a doktornő. Az előző vizsgálatoknál alaposan megvizsgálta, hogy ha esetleg valami más beavatkozásra is szükség van akkor az is történjen meg egyszerre a mandulaműtéttel.
2012. júl. 21. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok... Az én kisfiam 2.5 éves,hétfőn megyünk műtéti időpontot kérni.
2012. júl. 21. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A nagyobbik fiamnak 6 éve vették ki az orrmanduláját,azóta csak ahhoz a doktornőhöz járunk,1 hónapja vette ki a picinek is.

Hálapénzt nem adtam,adtam egy köszönő levelet,egy bon-bont és 2000 ft.értékű dm utalványt.Nagyon örült neki.

Anno egy bon-bont kapott és egy dobozos orchideát,akkor annak is örült.Nem sokan adnak nekik valamit is.

2012. júl. 21. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Lányomnak 1 éve lett kivéve az orrmandulája, fülcsövezés ugyan nem volt. Mi előre egyeztettük a doktornővel, hogy ő műtse és keresett időpontot a műtétre. Eleve úgy vittük hozzá, hogy ő műtse meg. Igen, adtunk pénzt neki, nagyon megérdemelte, mert maximálisan a gyereket tartotta szem előtt, kiváló szakember. Ha jól emlékszem 15-20 ezret adtunk műtét után, a kontroll alkalmával.
2012. júl. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!