Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet e eröltetni a bilizést?

Lehet e eröltetni a bilizést?

Figyelt kérdés

Férjem eröltetni akarja a bilizést a majdnem két éves lányomnál. de a kislány hajlandóságot se mutat rá illetve nem jelzi sehogy se hogy pisi kaki van (lesz)

rá lehet valaohy venni elkezdeni vagy valahogy? vagy várjam mig önmaga akar ráülni vagy jelzi valahogy?

2012. júl. 19. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Erőltetni lehet,mindet lehet.Csak akkor sokkal több rosszat csinál mint jót,még jobban elriassza.

Türelmesen meg kell neki mutatni,mit kell a bigyóba csinálni,megkérdezni mindig van e cucc?,ha véletlenül a bigyóba sikerült meg kell dícsérni,megmutatani mit csinált belé,ha nem akkor nem szólni semmit,1-2 percnél ne tovább hagyni a bigyón mert akkor már megint csak megutálja.

Mi régota próbálkozunk és addig eljutottunk,hogy a lakásba hagyja,hogy bugyika legyen rajta,mindig kérdezem tőle,kell pisikálni?és ráültetem.Ha van ,akkor bele sikerült ha nem akkor remélem nem fog a naciba.A kaki ügy az úgy van,hogy szinte azonnal a hátam mögött és mondja kakátá!mehetünk a zuhany alá.

2012. júl. 19. 08:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is az ügyön vagyok ikreimmel,de nem lehet sürgetni.Még nem beszélnek,így nem is tudnák mondani,ha kell.30 hónaposak,de nagyon koraszülöttek voltak.Időnként ráültetem őket,mert nem ellenkeznek,de semmi eredmény.Azért jó lenne még a nyáron megoldódna a dolog!
2012. júl. 19. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is ilyen volt a szitu, csak a nagyi részéről ment volna az erőltetés.

Én nem akartam, de nem is érdekelte a bili a gyereket, csak játszott vele, a fejére húzta, stb.

Tavasszal 1x pisilt bele, azóta nem, csak most. Egyik napról a másikra szólt, hogy bilibe pisil. Ennyi.

Szerintem hagyd még, majd úgyis szól, vagy észreveszed, ha már érett rá!

2012. júl. 19. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!