Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért baj itt egyeseknek hogy...

Miért baj itt egyeseknek hogy én a gyerekekért élek?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek értük, mellette másban is helyt állok de ők az elsők. Sokan másképp gondolkodnak,mégis miért baj hogy én így?
2012. júl. 14. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Tipikus provokáló kérdés...

Megfordítva így hangzik: miért baj az egyeseknek, hogy egy nő NEM CSAK a gyerekeiért él? Persze ők az elsők, na de nem minden áron, legfőképpen pedig nem a saját rovásomra! Most mi a francnak keljek fel hajnali 4-kor főzni vagy vasalni, amikor alhatok 6-7-ig is és megcsinálhatom mellettük is a házimunkát, akár őket bevonva? Ettől már rossz anya leszek?

2012. júl. 15. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj... Nekem is a gyerek az első. De az majd neked lesz baj, ha a férjed máshol fogja keresni azt, amit esetleg otthon nem kap meg...
2012. júl. 15. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Jajjj, dehogy baj. Élj úgy ahogy akarsz, nekem nem baj. Nekem is a kislányom az első, mint minden anyának a sajátja. Én is mindent megteszek érte, ezen kívül mindent csinálok amit egy feleségnek tennie kell.

Mi itt a kérdés?

2012. júl. 15. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, engem nem érdekel. Az viszont már annál jobban érdekel és valljuk be elég unszimpatikus, ha ezt közszemlére teszi, magát isteníti, a többieket, akik esetleg nem kelnek föl hajnali 4-kor, azokat meg lealázza. Gyerekes viselkedés. Nem kéne. Minden ember más, én akkor tudok türelmes lenni a lányomhoz, ha van kis időm magamra és a páromra, ha kialszom magam. Tehát én nem fogok soha felkelni hajnali 4-kor főzni, sütni, mosogatni stb. mert én akkor vagyok kiegyensúlyozott, ha akkor alhatok. És az a lényeg nem, hogy a gyereknek kiegyensúlyozott szülei legyenek. Vagy nem értesz egyet ezzel????
2012. júl. 15. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Pontosan mi váltotta ki belőled azt hogy kiird ezt a kérdést?:)Kinek van Veled problémája? És mi? Akarsz beszélni róla ősanya pajtás?:)

Annyira viccesek ezek a kamu kérdések..besz@rás tényleg..de legalább nem unatkozunmk mig alszanak a gyerekek:)

2012. júl. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!