Az értékelésnél csak ebben a kategóriában van az, hogy egyeseknek a "számomra hasznos" válasz azt jelenti, hogy egyetértek a válasszal?
egyetértek de nem azért hogy pozitív legyen az értékelésem:)
de vedd szerintem úgy hogy az emberek többsége egyszerű lény és nem fogják fel a szavak értelmét s így nem jutnak el arra a következtetésre amire te is...
én is aszerint jelzek vissza amit írtál hiszen a lényeg az hogy hasznos volt-e? és nem az hogy szimpi...pl ma is kaptam olyan választ ami nekem nem volt megfelelő de mivel az hasznos volt és esetleg más olvasónak segíthet így megköszöntem...
de sok válasz pont az értelmezési képesség hiánya miatt használhatatlan sajnos de ezzel számolni kell és felűl kell emelkedni :)...
de most nehogy elkezdjen valaki kardoskodni hogy kritizálok! ez csak egy személyes ténymegállapítás és nem minősítés!
Igazad van... :(
Sajnos ezt én is megfigyeltem. Én ha felteszek egy kérdést, ott mindenki válaszát hasznosnak szoktam értékelni, mert a véleményét írja le...
Egy vélemény pedig lehet jó, rossz, bántó, vagy dicsérő, nem megsértődni kéne a válaszon, hanem max. elgondolkodni.
Amúgy engem zavar, és sokszor el is szomorodok, mert olyanhoz szoktam csak hozzászólni, amiben úgy érzem van tapasztalatom, vagy ismerem a menetet...
Sokszor én úgy látom, ha leírom a véleményemet, és az a kérdező számára nem szimpatikus (vagy a többi válaszolónak), akkor máris zuhan az értékelésem...
Írjátok oda, hogy : "pontozzatok le nyugodtan"!
Érdekes, és ez is csak pszichológia.
Ha felkéred az ellentábort, hogy tegye meg azt amire már régóta feni a fogát, valamiért nem teszi meg. Nem meri, vagy úgy már nem annyira érdekes, vagy úgy érzi, rajtakapták valami csínytevésen.
Sokszor gondolkodtam már azon, hogy jó kis tanulmányt lehetne írni az egész GYK-ból!
Én Hónapok óta 81 %-on vagyok, pont ezért.
Ha tudom, hogy olyan a kategória, hogy két tábor alakul, odaírom, hogy pontozzatok le, és érdekes módon, nem teszik.:)
Na, most mi várható e téren?:))
Amúgy, a kérdésedre válaszolva én nézem még a családi kapcsolatokat (ott durvább a helyzet), de a többi kategóriában is ez megy:(
5. vagyok.
Meg mertem volna esküdni, hogy megjelenik a válaszomra egy-két lepontozó:))) Látjátok?
Engem ez kifejezetten mulattat már. Inkább itt pontozzon le valaki, mint otthon e gyerekét verje vagy rugdossa a kutyáját, nem? Hátha így ki tudja adni a felgyülemlett feszültséget és ezzel "jólmegaszongya" a magáét:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!