Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen testvérkocsid van? Mi...

Milyen testvérkocsid van? Mi ajánlanál az olcsóbb kategóriában?

Figyelt kérdés

Újszülöttnek és egy 20 hónaposnak kellene. De fogalmam sincs, melyik a jó :(

Nem szeretnék hatalmas kocsit, de az egyik ülés 180fokig dönthető legyen, a másik meg elég, ha minimálisan mozgatható. És egymás mögötti üléses kellene, hogy beférjek vele az ajtón.

2011. szept. 21. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
(bocs, hogy beleírok, de engem is érdekel! nálam 22 hós lesz a nagy, amikor érkezik a kistesó. eddig a meglévő babakocsi+hordozókendőben gondolkodtam, vagy testvérfellépőben. de biztos kényelmesebb lenne a testvérkocsi.)
2011. szept. 21. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Off: Nálunk 19 hónap a korkülönbség, és nem vettünk testvérkocsit, hanem olyan testvérfellépőt, amire rá is tud ülni a nagy. Vagy úgy megyünk sétálni, hogy a kicsi rajtam mei tai-ban a nagy pedig mellettem sétál, fogja a kezemet, vagy a babakocsiban ül.
2011. szept. 21. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:

hasznűltan vettem bébé confort twin clubot. kb 60 ezer ft kompletten. ami nem túl olcsó, de sztem nagyon jó, mert egyes kocsiként is lehet használni.

én is szoktam mei-tai és babakocsi kombinációt alkalmazni :)

nálunk 18 hónap a korkülönbség.

2011. szept. 21. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!