Miért mondja sok szülő hogy nincs elég ideje erre meg arra?
Mindenkinek arra van ideje amire szeretné!
Nekem három kislányom van , egész nap velük vagyok de mégis képes vagyok rá hogy hajnali 4kor felkelek ebédet főzni, vagy hogy éjfélkor vasalok, pakolok.
Ha ezeket megcsinálom délután simán lefeküdhetek aludni, vagy csinálhatom amiket szeretnék.
Miért panaszkodik sok anyuka?
Nekem 5 éves, 2 éves, és 4 hónapos kislányaim vannak :-)
Ők is elég rosszak néha, a pici is kel éjszaka 2x-3x még.
ja,és arról nem beszélve,hogy valakinek kertes háza van,és kint is van bőven teendő.szóval nem mindegy hogy mit és mekkorát kell rendben tartania..!
és ha mégis venném a fáradságot és fel kelnék tenni-venni hajnali 4kor,akkor az egész családot felkelteném..-azt meg nem szeretném..!
Kedves utolsó!
Ha nem kötekednél magaddal én ilyen kérdéseket fel sem tennék neked :-)
Szerintem is a rossz időbeosztás.
6-7 között kelünk. A gyerekek megisszák a kakót, elkezdenek játszani, vagy mesét nézni. Én gyorsan reggelit készítek nekik, berakom a mosást, oda rakom az ebédet, beágyazok, takarítok, kiteregetek. 10-11 között kész az ebéd, rend van, mehetünk a játszótérre, haza felé a boltba.
1 körül ebéd, majd alvás, gyorsan vasalok, majd 2-3 között én is lefekszem velük, vagy nézek egy filmet, vagy netezek, 4 körül kelés.
Uzsonna, kimegyünk anjátszótérre, 7-8 között megjön a férjem, akkor vele is játszunk kicsit, vacsit készítek, fürdés, 9-10 között alvás.
HŐS ANYA!!!!!!!!
Lesz a 4 hónaposod még rohangálós 1,5 éves, akkor majd írj újra. Bár akkor már a legnagyobbod tuti ovis lesz, de szerintem már most is ovis. Ugye????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!