Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az hogy némelyik doki nem...

Mi az hogy némelyik doki nem mondja el a nemét, hiába kérdezi a szülő? Hogy lehet ilyen?

Figyelt kérdés
itt olvastam ilyet.
2009. nov. 30. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
En is hallottam ilyet. Kulfoldon elek es itt nem minden korhazban mondjak meg a baba nemet. Igen nyomos okuk van ra. Sajnos itt olyan kulturakbol is vannak emberek ahol nem kivanotos a lany baba csak a fiu utod. Sokszor megtortent mar, hogy miutan megtudtak a baba nemet es kiderult, hogy kislany mindent elkovettek annak erdekeben, hogy megszakitsak a terhesseget. Persze az ember elmegy 4D-re es igyis-ugyis megtudja de a korhazak, orvosok reszerol olyan vedekezesi allaspont, mert nem akarnak ok felelosek lenni a baba eleteert. Nem akarjak ok kimondani, hogy kislany es a szulok eldontsek, hogy akkor elvetetik. Tehat a hangsuly azon van inkabb, hogy ki az aki kozli a nemkivant baba nemet. :( Ezert nem mindenhol mondjak meg. Otthon meg nem hallottam ilyen esetrol. Otthon nem elenek szerintem ilyen fanatikus orult kulturaju emberek, barhol megmondjak szerinem a nemet a picinek.
2009. nov. 30. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek nem mondták meg, mert "sajt"... elment 1 4D uh-ra és ott tudta meg. Van ilyen, de ki tudja mi az oka... Én tuti nagy balhét csapnék...
2009. nov. 30. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs is. Az csak azért nem mondja, mert nem látja, nem mutatja magát a baba. Vagy csak lusta tüzetesebben megnézni. Amúgy kötelessége elárulni ha látható.

40km

2009. nov. 30. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

nekem nem mondták meg, mert nem látszott biztosan, a doki azt mondta, nem akar találgatni, inkább várjunk a köv ultrahanig

tény, a méhlepény a mellső falon fekszik, és a baba is elbujdokolt, alig tudta megnézni, h a gerincét és a szerveit

de remélem holnapután, 27 hetesen már megmutogatja magát

2009. nov. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!