Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekeid isznak egymás...

A gyerekeid isznak egymás poharából, vagy esznek egymás evőeszközével?

Figyelt kérdés
Úgy értem, még mosogatás nélkül, úgy ahogy használta a másik.
2012. júl. 11. 22:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
30%
5 gyerekem van, még mind kicsik. A mosogató mellett egy !!! pohár van kikészítve, ebből isznak mindsnnyian, evések után, vagy napközban, ha jönnek innivalót kérni ( mindig csapatostul isznak, le van rendezve az ivás, nem jön senki fél perc múlva megint).Nem vagyok hajlandó napi 20 poharat mosogatni csak azért, hogy minden ivásnál mindenki másik pohárból igyon.
2012. júl. 12. 15:07
 22/34 anonim ***** válasza:
A fogkefe is közös?
2012. júl. 12. 15:13
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2012. júl. 12. 15:20
 24/34 anonim ***** válasza:
Fúúú! Anyám! És még büszke is vagy rá? Ha nem telik 5 pohárra meg fogkefére minek is az öt gyerek? Vagy nőnek mint a gomba, meg ahová ad báránykát oda legelőt is? A gyógyszerköltség kicsit több lehet ha mindent benyalnak egymástól nem?
2012. júl. 12. 15:24
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm...nem pont erre számítottam, de már semmin se kell meglepődni. A ráérő provokátorok mindent kérdést elolvasnak :)
2012. júl. 12. 15:29
 26/34 anonim ***** válasza:

Hát én sem erre számítottam.

Nem provokációnak szánom, de a játszótéren mindenki panaszkodik, hogy állandóan beteg a gyerek. Az enyémek sem élnek sterilen, de eszenbe nem jutna, hogy közös pohárból igyanak, főleg nem öten. Közben meg csak megy ki a pénz az egészségügybe. Megint tipikus magyar hozzállás és felelősségvállalás.

2012. júl. 12. 15:36
 27/34 anonim ***** válasza:
46%

Az alapvető, hogy ha valaki beteg, akkor arra az időre van külön pohara, ill bármilyen légúti, vagy hányásos - hasmenéses betegségnél a beteg gyereket maximálisan próbálom elkülöníteni, nem mos fogat a többiek fogkeféjével, megoldjuk másképp. Sajnos kalici vírustól kezdve mindent hazahoztak az oviból a nagyok, a kicsik semmit nem kaptak el 3.5 évesem és 21 hósom még soha sem volt beteg. Nem a közös poháron múlik.

Lenne pénzünk 5 pohárra, de csak a csatározás lenne belőle, hogy az enyém miért ilyen, az övé miért olyan, ma abból akarok inni, stb...Így meg van oldva, és nekem sem kell 5 előkészített poharat pakolgatnom egész nap. Soha fel sem merült bennem, hogy bsj lenne, hogy 1 pohárból isznak...Ja, és a nagyoknak végig kell várniuk a kicsiket, mert mindig a legkisebb a legszomjasabb, és arra lettek nevelve, hogy ezt tudomásul vegyék...szegény gyerekeim...micsoda sorsok vannak

2012. júl. 12. 15:41
 28/34 anonim ***** válasza:
48%

Hát ennyit rólatok. Csak ítélkezni, átkokat szórni. Mutassatok egy 3.5 évest, aki még egy szem gyógyszert nem vett a szájába, orrszívó porszívó nem volt az orrában (nincs is itthon, de mindegy), tényleg nem volt még soha beteg, orvos az oltásokon kívül nem látta. Ugyanez a 21 hóssal. A nagyok csak az oviba kerülés óta voltak betegek, de így is csak kevésszer és rövid ideig. Nagyon jó az immunrendszerük, ránk aztán nem kell költenie a magyar eü - nek. Na azt a magyar hozzáállást csináljátok utánam...Hol vagyunk már az egy pohárból ivástól...

Akinek a gyreke mindig csak steril, külön a számára gyártatott pohárból iszik, biztos vagyok benne, hogy elbújhat az én vasgyúró gyerekeim mögött - ha már az egészségen lovagolunk ennyire

2012. júl. 12. 15:49
 29/34 anonim ***** válasza:
Iskolában nem csúfolják a gyerekeket a közös fogkefe miatt? Ne haragudj, de ezt egyszerűen el sem tudom képzelni.
2012. júl. 12. 15:52
 30/34 anonim ***** válasza:

Kedves 28-as, nekem még csak 3 gyerekem van, a legkisebb még nem közösködik senkivel, mert még csak 3 hetes, de a nagyobbjaim úgy vannak, mint a tieid: sosem betegek, a 23 hós fiam még hírből sem ismeri a betegséget, a majdnem 4 éves lányom kétszer volt beteg, de csak mióta oviba jár, addig ő sem volt soha. Rajtunk tuti nem gazdagszik meg egyetlen gyógyszercég sem, ugyanis nem kapnak ilyesmit. :-) És az enyémek is simán egy pohárból isznak - nálunk az asztalra van kikészítve a pohár, mellette egy ásványvizes palack. :-)

Szörnyű, milyen felelőtlen anyák is vagyunk. :-)))

2012. júl. 12. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!