A gyerekeid isznak egymás poharából, vagy esznek egymás evőeszközével?
Hát én sem erre számítottam.
Nem provokációnak szánom, de a játszótéren mindenki panaszkodik, hogy állandóan beteg a gyerek. Az enyémek sem élnek sterilen, de eszenbe nem jutna, hogy közös pohárból igyanak, főleg nem öten. Közben meg csak megy ki a pénz az egészségügybe. Megint tipikus magyar hozzállás és felelősségvállalás.
Az alapvető, hogy ha valaki beteg, akkor arra az időre van külön pohara, ill bármilyen légúti, vagy hányásos - hasmenéses betegségnél a beteg gyereket maximálisan próbálom elkülöníteni, nem mos fogat a többiek fogkeféjével, megoldjuk másképp. Sajnos kalici vírustól kezdve mindent hazahoztak az oviból a nagyok, a kicsik semmit nem kaptak el 3.5 évesem és 21 hósom még soha sem volt beteg. Nem a közös poháron múlik.
Lenne pénzünk 5 pohárra, de csak a csatározás lenne belőle, hogy az enyém miért ilyen, az övé miért olyan, ma abból akarok inni, stb...Így meg van oldva, és nekem sem kell 5 előkészített poharat pakolgatnom egész nap. Soha fel sem merült bennem, hogy bsj lenne, hogy 1 pohárból isznak...Ja, és a nagyoknak végig kell várniuk a kicsiket, mert mindig a legkisebb a legszomjasabb, és arra lettek nevelve, hogy ezt tudomásul vegyék...szegény gyerekeim...micsoda sorsok vannak
Hát ennyit rólatok. Csak ítélkezni, átkokat szórni. Mutassatok egy 3.5 évest, aki még egy szem gyógyszert nem vett a szájába, orrszívó porszívó nem volt az orrában (nincs is itthon, de mindegy), tényleg nem volt még soha beteg, orvos az oltásokon kívül nem látta. Ugyanez a 21 hóssal. A nagyok csak az oviba kerülés óta voltak betegek, de így is csak kevésszer és rövid ideig. Nagyon jó az immunrendszerük, ránk aztán nem kell költenie a magyar eü - nek. Na azt a magyar hozzáállást csináljátok utánam...Hol vagyunk már az egy pohárból ivástól...
Akinek a gyreke mindig csak steril, külön a számára gyártatott pohárból iszik, biztos vagyok benne, hogy elbújhat az én vasgyúró gyerekeim mögött - ha már az egészségen lovagolunk ennyire
Kedves 28-as, nekem még csak 3 gyerekem van, a legkisebb még nem közösködik senkivel, mert még csak 3 hetes, de a nagyobbjaim úgy vannak, mint a tieid: sosem betegek, a 23 hós fiam még hírből sem ismeri a betegséget, a majdnem 4 éves lányom kétszer volt beteg, de csak mióta oviba jár, addig ő sem volt soha. Rajtunk tuti nem gazdagszik meg egyetlen gyógyszercég sem, ugyanis nem kapnak ilyesmit. :-) És az enyémek is simán egy pohárból isznak - nálunk az asztalra van kikészítve a pohár, mellette egy ásványvizes palack. :-)
Szörnyű, milyen felelőtlen anyák is vagyunk. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!