Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekeid isznak egymás...

A gyerekeid isznak egymás poharából, vagy esznek egymás evőeszközével?

Figyelt kérdés
Úgy értem, még mosogatás nélkül, úgy ahogy használta a másik.
2012. júl. 11. 22:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
54%
Nem mert a nagyobb lányom rendkívül kényes ilyen téren, semmi olyanból nem hajlandó enni, inni, amibe más beleivott/evett. Ha mondjuk kirándulunk valahova, és van nálunk üveges ital, ő akkor se szívesen iszik más után, eltörölgeti alaposan, mielőtt a szájához veszi.
2012. júl. 12. 07:11
 12/34 anonim ***** válasza:
34%
Az étkezési kultúrát felülírta a gazdasági válság (és egyébként sem pocsékolunk).Egyébként pedig a kérdés kisgyermekek témakörben van feltéve,nyilván rájuk vonatkozik a kérdés,így aztán felesleges olyanoknak válaszolni,akiknek nincs gyerekük. Kérdésre válaszolva.Igen,esznek,isznak egymás tányérjából,poharából,én nem ezt nem tartom furának.
2012. júl. 12. 07:14
 13/34 anonim ***** válasza:

Igen, esznek-isznak egymás után, ha úgy adódik.

Ha beteg valamelyik, akkor nem engedem.

2012. júl. 12. 07:51
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez tök természetes. De én is simán iszom a tesóm poharából vagy ő az enyémből még most is, ahogy gyerekkorunkban. A gyerekeim se gondolkodnak azon, hogy most akkor melyik kié... Nem is akarom őket erre nevelni. Szerintem semmi undorító nincs ebben.
2012. júl. 12. 08:00
 15/34 anonim ***** válasza:

Nem, nem isznak. Nem mondom, hogy sosem fordul elő, de alapból nem isznak egymás poharából. Én sem iszom más poharából, csak ha muszáj.

Gyerekekkel foglalkozom egyébként és ilyet még nem is láttam...

2012. júl. 12. 08:36
 16/34 anonim ***** válasza:
Még nincs gyerekem, most vagyok 21 hetes, de hármat tervezünk, és biztos, hogy lesz közösködés. Én is közösködöm a férjemmel, annak ellenére, hogy a szüleimmel nem. Illetve úgy van, hogy anyu megeszik és megiszik a családban bárki evőszekőzeivel, vagy poharából, de én nem az övékből. Ez így alakult. Anyunak mindig külön palack vizet veszek, mert ő "nem tud inni" a palackból rendesen és mindig visszamegy a cucc a szájából és ez valahogy nem frankó. De megérti és nem is baj. De a gyerekeimmel ez nem lesz probléma. Apukám meg van hogy közösködik, van hogy nem. Ő gyerekkorában nagyon szegény volt, teljesen mindegy volt, hogy mit honnan eszik vagy iszik. Ha kell most is megissza anyu borát a pohárból, vagy az én maradék levesem, amit nem bírok már megenni. Egyedül a férjemmel kivételeznek, de ez érthető. :)
2012. júl. 12. 11:31
 17/34 A kérdező kommentje:
Én is gyerekekkel foglalkozom elég régóta, kb.15 éve. Csodálom, hogy az egyik válaszolónak ez újdonság :)
2012. júl. 12. 11:57
 18/34 anonim ***** válasza:

nekem egy gyerekem van,de az unokatesójával rendszeresen vannak együtt.direktbe nem esznek,isznak egymás evőeszközeivel,illetve poharából,de néha előfordul,hogy összekeverik,és beleisznak a másikéba.ha egyforma innivalójuk van,akkor arra alkoholos filccel rá szoktam rajzolni a bölcsis jelüket,így tudják,hogy melyik kié.

a maradék evéshez pedig annyit fűznék hozzá,hogy ez nem gáz,csak nálunk bizonyos ételfajtától függ.pl mindkettő kap vajas kenyér csíkot,az egyik nem eszi meg,a másik még kér,akkor természetes,hogy megkapja azt,mivel érintetlen.de pl a meghagyott levest vagy főzeléket nem etetjük meg a másikkal.tudjuk kinek mennyi a szokásos adagja,és inkább többször szedünk kevesebbet,így nem nagyon van maradék.

nasit csemegéznek közös tálból,meg felszeletelt gyümölcsöt is vagy pl ha az egyik nem eszi meg a fél túró rudit vagy tejszeletet,a másik meg kéri,azt megkapja,abból nincs gond.

2012. júl. 12. 12:19
 19/34 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg az :)

Nem csak a munkám során, de baráti körben sem láttam ilyet, max alkalomszerűen.

2012. júl. 12. 13:21
 20/34 anonim ***** válasza:
A kedves privátba írónak üzenem,hogy akinek nem inge,ne vegye magára.Egy szóval sem említettem,hogy neki nincs gyereke,de ha értően olvas,még az első oldalon írt valaki,akinek nincs. Ha valamiért magára vette,annak biztos oka van.
2012. júl. 12. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!