A gyerekeid isznak egymás poharából, vagy esznek egymás evőeszközével?
Igen, esznek-isznak egymás után, ha úgy adódik.
Ha beteg valamelyik, akkor nem engedem.
Nem, nem isznak. Nem mondom, hogy sosem fordul elő, de alapból nem isznak egymás poharából. Én sem iszom más poharából, csak ha muszáj.
Gyerekekkel foglalkozom egyébként és ilyet még nem is láttam...
nekem egy gyerekem van,de az unokatesójával rendszeresen vannak együtt.direktbe nem esznek,isznak egymás evőeszközeivel,illetve poharából,de néha előfordul,hogy összekeverik,és beleisznak a másikéba.ha egyforma innivalójuk van,akkor arra alkoholos filccel rá szoktam rajzolni a bölcsis jelüket,így tudják,hogy melyik kié.
a maradék evéshez pedig annyit fűznék hozzá,hogy ez nem gáz,csak nálunk bizonyos ételfajtától függ.pl mindkettő kap vajas kenyér csíkot,az egyik nem eszi meg,a másik még kér,akkor természetes,hogy megkapja azt,mivel érintetlen.de pl a meghagyott levest vagy főzeléket nem etetjük meg a másikkal.tudjuk kinek mennyi a szokásos adagja,és inkább többször szedünk kevesebbet,így nem nagyon van maradék.
nasit csemegéznek közös tálból,meg felszeletelt gyümölcsöt is vagy pl ha az egyik nem eszi meg a fél túró rudit vagy tejszeletet,a másik meg kéri,azt megkapja,abból nincs gond.
Pedig tényleg az :)
Nem csak a munkám során, de baráti körben sem láttam ilyet, max alkalomszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!