Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 gyermekkel egymás után kb...

3 gyermekkel egymás után kb 2-3 éves korkülönbségekkel:nem volt túl sok nektek a munkától távol töltött idő? Akartatok visszamenni?

Figyelt kérdés

Akartok/akartatok egyáltalán visszamenni dolgozni 6-9 év után?

Én még csak 2,5 éve vagyok otthon,második babánkat várom,és nem mentem vissza. De valahoyg már nem is nagyon akarok,pedig korábban el sem tudtam volna ezt képzelni magamról.

Imádtam a munkámat, a munkahelyemet, és a társaságot is.

Most pedig lubickolok ebben a helyzetben,hogy csak a családomra kell időt és energiát fordítanom.

Ki hogy van/volt ezzel?

2011. aug. 1. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Bár még csak az elsőt várjuk és a 2. előtt is szeretnék visszamenni egy kicsit. Saját vállalkozásom van, szeretem csinálni, kell is csinálnom. Meg ahogy ismerem magam, engem nem fog 100%-ig kielégíteni az otthonlét! Hiányolni fogom egy idő után a pörgést, a felnőtt társaságot stb.

De van,aki meg máshogy érzi jól magát!:))

2011. aug. 1. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 éve vagyok itthon, mostmér a kicsi is 2 éves. szeptembertől mennem kell dolgozni. szívem szerint szülnék harmadikat inkább. Világ életemben munkamániás voltam, mondták is rég a munkatársaim hogy van egy sztahanovista a körben :D A munka éltetett. most meg olyan nehéz, nem is igazán akarok dolgozni, úgy bevált ez a gyereknevelés, háziaskodás. Bár én itthon rengeteget melózok, van nagy kert, mert állatok, mindent én csinálok.

Igazából szerintem félek dolgozni, már abban sem vagyok biztos hogy össze tudom adni az 5+5öt. Agyilag biztos hogy leépültem. Semmi önbizalmam, nem bízok munkaügyileg már magamban. félek, hogy nem tudok beilleszkedni meg ilyenek.

2011. aug. 1. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Én most fogok visszamenni 6 év után dolgozni.

4 gyerek van, 6 éves ikrek, egy 3 éves és egy 22 hónapos.

Nagyon várom már, hogy visszamenjek dolgozni. Imádom a gyerekeimet, de a munkámat is nagyon, úgyhogy szeptembertől visszamegyek. :)

2011. aug. 1. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szeptemberre várjuk a 3. babát,és áldjuk magunkat,hogy bevállaltunk ennyit ilyen rövid idő alatt! Idő közben a munkahelyemet felvásárolta valaki,ahol dolgoztam,az megszűnt. Esélyem sincs a későbbiekben akármilyen munkahelyet találni,mert nincs szakképesítésem,csak egy érettségim van,azzal meg kitörölhetem.

Bár,hogy őszinte legyek, nagyon szeretek itthon lenni a gyerekeimmel! És már az első babával mikor eljöttem táppénzre,már akkor eszem ágában sem volt oda vissza menni dolgozni!- a plussz órákat nem fizették,nem is helyben van,a gyereket nem tudtam volna ovi után kire bízni,míg apuka hazaér a munkából... stb.

El sem tudom máshogy képzelni az életem!!! Nagyon imádok itthon lenni,és vezetni a háztartást,nevelni a gyerekeket!! Annak ellenére,hogy milyen fiatal anyuka vagyok,sokan dícsérik a gyerekeimet! :-D Hát ezt itt hagyni... eszem ágában sincs! Én ettől érzem magam anyának,a gyerekeimért élek-és persze az apukájukért!!!! :-D

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

2011. aug. 1. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még csak várom a harmadikat, de egyelőre el se tudom képzelni, hogy csak napi pár órát lássam a gyerekeimet... Pedig imádom a munkám, és várnak is majd vissza, de szerintem a legkisebbel is itthon leszek 3 éves koráig, hogy ne maradjak ki ezekből a nagyon különleges dolgokból, amik az első években történnek a kicsikkel :)
2011. aug. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!