Volt már a gyerekednek vírusos torokgyulladása ami rendeteg afthával járt a szája belsején is és borzasztóan fájt neki?
Az enyémnek nem aftája volt, hanem herpanginája, de az is ugyanilyen tünetekkel járt (27 hónapos volt ekkor).
Az én fiam 6 napig nem evett, fecskendővel adagoltam neki a vizet és húslevest, fél óránként. Mi végül kórházban kötöttünk ki, ott infúziót kapott (de az infúzió mellett is itatni kellett, akkor vették le az infúzióról, mikor 1 liter folyadékot megivott/megevett az infúzió mellett is) úgyhogy összességében 9 napig csak folyadékot "ivott", és kb. 3-4 hét volt, mire utána sírás nélkül meg mert valamit enni.
Nekünk ennek olyan következménye lett, hogy 3 hónap alatt 3 kilót hízott, pedig nem habzsolt utána sem, ráadásul ételallergiás (a betegség alatt 1 kilót fogyott), a gasztroenterológus azt mondta, hogyha egy gyerek hosszabb ideig nem eszik, akkor a szervezet úgy védekezik, hogy minden falatot zsírnak raktároz, hogyha még egyszer ilyen előfordul, legyen hova "nyúlni" tartalékért.
Mi is ecsetelőt kaptunk, Cataflam cseppet, antibiotikumot és Tantum verdével fújtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!