Nagy gond ha a 23 hós lányom eszik rántott gombát? Imádja baj okozok neki?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 15:41
1/5 anonim válasza:
a gombát nehéz megemészteni, de ha nem okoz nála gondot, akkor semmi baj nincs vele. Az én lányom is eszi 1,5 éves korától, és soha nem volt semmi baja tőle.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi milyen tünete lehet ha nem birja?
2012. júl. 9. 15:44
3/5 anonim válasza:
Nem, 2 éves kortól simán lehet már adni, és az az 1 hónap nem számít sokat... :)
A gomba nem allergizál, hanem nehezen emészthető, ezért nem javasolják, hogy kicsik egyék.
A probléma általában hasfájás, székrekedés, vagy pont hasmenés ilyesmik lehetnek. Ha nincs baja a kislányodnak tőle, akkor eheti nyugodtan. Persze érdemes a mennyiséget kontrollálni és nem agyba-főbe gombával tömni :D
4/5 anonim válasza:
Az enyem 11 honapos koratol eszi es soha nem okozott gondot pedig mar 28 hoanpos. Igaz mi kulfoldon elunk es itt 10 honapos kortol adhato. Ugylatszik orszagonkent is mas a "szabalyzat". :))
5/5 anonim válasza:
nekem is nyomja a lányom, imádja, pedig a védőnő szerint semmi nincs benne, amit hasznosít a szervezete, de én nem hiszek neki..:-))
Inkább a lányomnak, hisz Ők még ösztönből tudják mi kell nekik...ha nincs gondja vele, akkor mehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!