Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy gond ha a 23 hós lányom...

Nagy gond ha a 23 hós lányom eszik rántott gombát? Imádja baj okozok neki?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
a gombát nehéz megemészteni, de ha nem okoz nála gondot, akkor semmi baj nincs vele. Az én lányom is eszi 1,5 éves korától, és soha nem volt semmi baja tőle.
2012. júl. 9. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi milyen tünete lehet ha nem birja?
2012. júl. 9. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, 2 éves kortól simán lehet már adni, és az az 1 hónap nem számít sokat... :)

A gomba nem allergizál, hanem nehezen emészthető, ezért nem javasolják, hogy kicsik egyék.

A probléma általában hasfájás, székrekedés, vagy pont hasmenés ilyesmik lehetnek. Ha nincs baja a kislányodnak tőle, akkor eheti nyugodtan. Persze érdemes a mennyiséget kontrollálni és nem agyba-főbe gombával tömni :D

2012. júl. 9. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyem 11 honapos koratol eszi es soha nem okozott gondot pedig mar 28 hoanpos. Igaz mi kulfoldon elunk es itt 10 honapos kortol adhato. Ugylatszik orszagonkent is mas a "szabalyzat". :))
2012. júl. 9. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem is nyomja a lányom, imádja, pedig a védőnő szerint semmi nincs benne, amit hasznosít a szervezete, de én nem hiszek neki..:-))

Inkább a lányomnak, hisz Ők még ösztönből tudják mi kell nekik...ha nincs gondja vele, akkor mehet!

2012. júl. 10. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!