Szégyenteljes anya vagyok! Egy jó anya sosem viselkedhet így?
Kisfiam hiperaktív,6 éves(orvosilag diagnosztizált),tegnap volt egy szép napunk a strandon,mikor hazafelé indultunk és pakoltunk a férjemmel az autóba a kisfiam letört egy faágat,majd az éles letört fadarabbal össze-vissza karcolta az autónkat egy perc alatt :-O ,hiába kértem,hogy hagyja abba és dobja el a botot az autó másik részét is megkarcolta :-O .
Majd elvettem a botot és ráütöttem egyet a fenekére.
Beültettem a kocsiba ,ahol csúnyán kiabált ,még a szájára is rácsaptam egy kissebbet.
Ahogy indultunk az autóval még sokáig mondtam a magamét,hogy ő egy nagyon rossz gyerek stb...
Én hirdettem ezen az oldalon mindig és mindenkinek,hogy a hiperaktív gyereket és semmilyen más gyereket sem soha nem verjük meg...nem is szoktam megverni és most teljesen ki vagyok akadva magamra,hogy hogy tehettem ezt.
Amikor hazafelé mentünk és hátranéztem a kocsiban,már nem szólt semmit,csak könnybe lábadt szemekkel,csempülő szájjal nézett maga elé.
Annyira sajnálom amit tettem...másképpen kellett volna!!!
A szándékosság a rongálásra nem igaz.
Ahol parkoltunk a strand mellett ott az autókon finom por keletkezett,mert olyan volt az út,hogy felverték az autók az erdei út porát,a kisfiam csak motívumokat akart rajzolni a bottal,nem is gondolta ő,hogy ez maradandó lesz az autón,nem is értette,hogy de miért nem szabad neki a porba rajzolnia...amikor már megértette az meg már késő volt.
figyu.. ne mondd a gyereknek, hogy rossz. azt mondd, hogy rosszat csinalt, de ne a gyereket minositsd, hanem magat a tettet, mert ezzel "beleneveled", hogy o rossz, es az nagyon sokat art
azert irtam le, mert ez szerintem rosszabb volt neki, mint a pofon, meg a popsira csapas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!