Így kezdődik a szobatisztaság?
Kislányom 20 hónapos lesz, két hete levettem róla a pelust,de mindig akkor szólt, ha már bepisilt vagy bekakilt:(:(Így visszakerült rá.
Tegnap gondoltam teszünk egy próbát, délutáni alvás után levettem róla, pisilt is a bilibe, de utána mindig a bugyiba sikerült pisilnie. Nem szidtam meg, mondtam hogy legközelebb szóljon,és megyünk gyorsan a bilire.
Kicsit el voltam keseredve, de egy fél nap után ugye ne várjunk csodát!!:)
Ma a boltból hazaérve levettem a pelsut, folyamatosan kérdezgettem tőle kell-e pisilni,mindig nem volt a válasz. Egyszer csak jön és mondja hogy"be, be", nem pisilt be,csak egy csepp becsurrant, gyorsan szaladtunk ráültünk a bilire és ügyesen bele is pisilt. Nagy volt az öröm, puszi,dicséret....
Majd kicsit később ebéd előtt sózltam neki,hogy gyere menjünk psilni, ült a bilire és ismét belepisilt:):)
Jó úton haladunk ugye????
Itthon nem akarom ráadni,persze.
De remélem nem fogja csalódásként érni, ha elmegyün pl reggel boltba és akkor kap pelust. Meg a délutáni alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!