Mit mondanál a gyermekednek, ha látná a TV-ben a melegfelvonulást és megkérdezné, hogy kik azok és mit csinálnak?
Olyan korú gyermekre gondolok, aki még nem tudja, mi az, hogy homoszexuális, de már elég idős ahhoz, hogy lehessen beszélni vele róla.
(A homofóbok válasza is érdekel, de csak olyan formában, amit tényleg elmondana egy gyereknek is.)
A kislányomnak én úgy magyaráztam el,hogy fiú és lány puszilkózik,az a normális.Leszbinek hívjuk mikor lány lánnyal(szájelhúzás),és megkérdezte mit jelent a b..i szó,hát elmondtam amikor egy fiú megpuszil egy fiút.
8 éves a lányom ennyi bőven elég,hogy megértse a dolgot,többet még nem kell tudnia.Egyébként a suli egész jól felvilágosítja sajna.:(
Nekem sajnos nincs gyermekem, csak elgondolkoztam ezen.
Amúgy azt hallottam, hogy Amerikában olyan meséket olvasnak a gyerekeknek, hogy a királyfihoz mennek a lányok, hogy válasszon közülük, de ő egy fiút választ... (meg hasonlók) és volt, hogy egy szülőnek nem tetszett, aztán a végén bilincsben vitték el, mert "iskolaidőben az államé a gyerek".
Én meleg vagyok és persze jó, ha arra tanítják őket, hogy elfogadjanak mindenkit, de szerintem egyáltalán nem kellene úgy beállítani, hogy ugyanolyan normális, mint egy fiú-lány kapcsolat.
Aki így született, úgy sem tud megváltozni, de ne mondjuk már azt, hogy ha tetszik, próbáld ki, mert miért ne...
Elnézést, de erre kell válaszolnom. Engem a szüleim úgy neveltek, hogy fogadjam el az embereket, amilyenek, nem vagyunk egyformák.Ez igaz, és mily' szerencse is! Soha nem tiltottak senkitől, ez is rendben van. De voltak olyan dolgok az életemben, amiket tapasztaltam, hogy majd' a gyomrom jött ki szószerint! Tízenéves voltam, amikor megkért egy barátnőm, hogy segítsek neki takarítani a házban. Nem mondtam nemet, elmentem, jókat bohóckodtunk. Kis idő múlva jött egy jó ismerőse, fiú. Tök jól nézett ki, nagyon helyes volt, kedves, jókat beszélgettünk. Meg is tetszett nekem... A srác mondta, hogy nemsokára jön a barátja, és elmennek valahova. Eddig rendben is volt, gondoltam majd beszélek a barátnőmmel a srácról, mert tényleg helyes volt. Igenám, de ami most következik, az felettébb borzasztó! Megérkezett a barátja, üdvözölték egymást egy forró csókkal... Nem akartam hinni a szememnek!!!Földbegyökerezett a lábam, köpni, nyelni nem bírtam! Akkor mondta meg a barátnőm, hogy: melegek. Mondom, mi??!!???!!! ÚrIsten!!!! Mintha egy nő és egy férfi lettek volna, úgy nyalták-falták egymást előttünk, a barátnőmnek ez tök természetes volt, bár akkor nem igazán érezte Ő sem magát jól, én meg azt néztem hova hánnyjak! Alig vártam, hogy elmenjenek, utána elbeszélgettem a barátnőmmel, mert erről nem beszélt nekem, aztán szépen elváltak útjaink. Mondtam, hogy hát köszönöm szépen ebből nem kérek! Undorító mocs-os népek ezek! Mind a nők akik "bi"-k, és mind a férfiak, akik melegek. Hát én teljes mértékben elítélem a bu...kat! Isten nem Ádámot és Bélát teremtett, hanem egy Férfit és egy Nőt! Aztán fogadjuk el őket? S.O.H.A.!!! Milyen példát mutatnak ezek a Gyerekeinknek?! Ők a fertőhordozók!Nem csoda, hogy sok az Aids-es beteg ezen a világon! nekik köszönhetjük többnyire! Remélem, hogy egyszer eljön az az idő, amikor végre CSAK a normális emberek lakják ezt a Bolygót, nem ilyen ferdehajlamú köcs...g, b..ik! Nekem soha meg nem fordult a fejemben, hogy egy nővel éljek nő létemre! Undorító mocs...os világban élünk... Nagyon sajnálom a Gyerekeket, akik ilyenbe nőnek fel! (...)
A b...zi felvonulást pedig egy bombával kéne befejezni! Nyugi, nem csak én gondolom így. :) Na üdv!
#5, most hogy levezetted a feszültséget, válaszolsz a kérdésre is?
Bár nem tudom, hány éves vagy...
Ha megérik rá elfogom magyarázni mi a helyzet.Most még kicsi a lányom.
Elmondom neki hogy vannak emberek akik a saját nemükhöz vonzódnak,nem olyan mint anya és apa.Ők igy élnek,igy születtek nem tehetnek róla.Az én lányom 1000%ék hogy nem lesz homofób,báris én mindent megteszek hogy ne legyen korlátolt, beszűkült ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!