Brigitta04 kérdése:
Volt már a gyermekednek olyan csipése ami nagyon hezen mult el?
Figyelt kérdés
A kisfiam arcán van egy nagy csipés ami egyszerüen nem akar elmulani.Sőt annyira vörös szinü mintha a csipés alatt véraláfutásos lenne.Vakarni egyáltalán nem vakarja.Kentem én már mindenfélével de nem igazán múlik el.2012. jún. 24. 21:41
1/4 anonim válasza:
Biztosan csípés?
Próbáltad neki a Calcimuscot? Biztosan allergiás rá, mármint ami megcsípte, arra. Egy próbát megérne talán. Mennyi idős?
2/4 A kérdező kommentje:
Szeritem biztosan csipés.Két éves a kisfiam és eléggé fehér börü és igencsak kényes is a bőre.Kb 2 napos a csipés és igen talán kellett volna neki calcimusc-ot adjak de öszintén mondom ez nem jutott eszembe:(A gyógyszertári fehér folyadékal kentem be neki rögtön aztán késöbb fenistil gélel.Holnap reggel adok neki azért egy calcimusc-ot is.
2012. jún. 24. 22:16
3/4 anonim válasza:
Mikor történt a csípés? Be is gennyesedett? Szerintem vidd el gyermekbőrgyógyászhoz, nem kell hozzá beutaló. De előtte még megkérdezheted a védőnőd véleményét.
4/4 A kérdező kommentje:
Szobat reggelre lett rajta a csipés.Nem volt gennyes egyáltalán hanem olyan kis apro dudorok vannak a tetején most már és száraz hatása van.Kisebb korában volt egy egy ilyen csipés ami szintén ennyire randa volt.De tény és való,hogy nagyon fehérbörű a kisfiam és elég kényes is neki.Akkor kaptuk a dokitol a Zinci Aquosa fehér kenöcsöt.Akkor is azzal kentem de nehezen gyogyult.
2012. jún. 25. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!